Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Η Nissan οραματίζεται νέο ηλεκτρικό Silvia!

2.105 Επισκέψεις στο άρθρο (3/9/2021)

Η Nissan δεν ξεχνάει το παρελθόν της και δια χειρός του αντιπροέδρου του τμήματος σχεδιασμού της στην Ευρώπη παρουσίασε σχέδια ενός σύγχρονου Silvia!

Ο αντιπρόεδρος της Nissan Design Europe, Matthew Weaver δημιούργησε και δημοσίευσε τα σχέδια ενός σύγχρονου Nissan Silvia, αφού του ζητήθηκε να οραματιστεί ένα αυτοκίνητο από την πλούσια ιστορία της μάρκας, το οποίο, θεωρητικά, θα λάβει σύστημα ηλεκτροκίνησης για να είναι έτσι όσο πιο επίκαιρο γίνεται.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Όπως μπορούμε να δούμε, ο σχεδιασμός του Weaver εμπνέεται συγκεκριμένα από την πρώτη γενιά του Silvia, το οποίο μπορείτε να δείτε κάτω αριστερά στην εικόνα. Έκανε το ντεμπούτο του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο το 1964 και κυκλοφόρησε την επόμενη χρονιά. Κατά τη διάρκεια της παραγωγής, η εταιρεία κατασκεύασε μόνο 554 μονάδες, ωστόσο μπόρεσε να μείνει ζωντανό στη συνείδηση του αυτοκινητιστικού κοινού.
 
Ο σχεδιασμός του διατηρεί την έντονη πτυχή περιφερειακά του μοντέλου που χωρίζει το πάνω και το κάτω μέρος του αμαξώματος από το πρωτότυπο. Μπροστά, υπάρχουν μικροί, στρογγυλοί προβολείς, ενώ λόγω της ηλεκτρικής του φύσης το μοντέλο έχει κλειστή μάσκα, αφού η ανάγκη ψύξης στα ηλεκτρικά είναι διαφορετική από τα αυτοκίνητα με κινητήρα καύσης. Στο πίσω μέρος, υπάρχουν πολύ λεπτές LED λωρίδες που «κρύβουν» τα φωτιστικά σώματα και όπως φαίνεται φτάνουν και στο πλάι του αμαξώματος.
 
Στο εσωτερικό δεν γίνεται καμία αναφορά, όπως και στο τι σκοπεύει να κάνει η Nissan με το νέο σχέδιο του Silvia. Είναι απλά ένα σχέδιο που θα μείνει στο συρτάρι ή υπάρχουν σκέψεις για την δημιουργία μίας νέας ηλεκτρικής γενιάς; Εσείς τι λέτε; 

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO