Toyota Yaris 5d 1,33
+ Ποιότητα κατασκευής, Ποιότητα κύλισης, Χώροι-Πρακτικότητα, Σύστημα infotainment

- Ρεπρίζ, Θέση οδήγησης
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Toyota Yaris 5d 1,33 + Ποιότητα κατασκευής, Ποιότητα κύλισης, Χώροι-Πρακτικότητα, Σύστημα infotainment - Ρεπρίζ, Θέση οδήγησης

Συμπέρασμα

131.613 Επισκέψεις στο άρθρο (14/12/2015)

Ο λόγος που τα τρία μοντέλα του συγκριτικού έχουν αναδειχτεί σε best sellers της ελληνικής αγοράς, μόνο τυχαίος δεν είναι. Από εκεί και πέρα, το καθένα διακρίνεται στον τομέα του. Το ανανεωμένο Toyota Yaris είναι εύχρηστο, ευρύχωρο, ποιοτικό, άνετο και με πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας. Είναι και το μόνο με 6ετή εγγύηση. Ως το μόνο ατμοσφαιρικό της δοκιμής υστερεί κάπως στις ρεπρίζ, αλλά ακόμα και έτσι δεν χάνει τον ολοκληρωμένο του χαρακτήρα. Από την άλλη το Fiesta έχει πιο οδηγοκεντρικό χαρακτήρα και διαθέτει έναν θαυματουργό κινητήρα, που του χαρίζει πολύ καλές επιδόσεις και χαμηλή κατανάλωση με μηδενικά τέλη. Όπως και το Polo διαθέτει τεχνολογία, που ξεπερνά τα όρια της κατηγορίας. Το Polo είναι άνετο στο δρόμο και ποιοτικό στην κατασκευή του, ενώ και εδώ ο turbo κινητήρας έχει δυνατό τράβημα. Ωστόσο, οι μέτριοι χώρο και η «τσιμπημένη» κατανάλωση υπό πίεση λόγω turbo, όπως και στο Fiesta, αλλά και η ελαφρώς ακριβότερη τιμή του στερούν πόντους.


Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100 PS
+ Κινητήρας – επιδόσεις , Οδική συμπεριφορά, Τεχνολογίες, Χώρος αποσκευών 

- Χώροι στο πίσω κάθισμα, Εργονομία (σύστημα infotainment)

Ford Fiesta 1,0 EcoBoost 100 PS + Κινητήρας – επιδόσεις , Οδική συμπεριφορά, Τεχνολογίες, Χώρος αποσκευών - Χώροι στο πίσω κάθισμα, Εργονομία (σύστημα infotainment)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL