Το επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι του Polo BlueGT ενισχύει το σπορτίφ χαρακτήρα του και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το ίδιο και τα μπάκετ καθίσματα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το επίπεδο στο κάτω μέρος τιμόνι του Polo BlueGT ενισχύει το σπορτίφ χαρακτήρα του και σου φτιάχνει τη διάθεση. Το ίδιο και τα μπάκετ καθίσματα.

Επίπεδο εξοπλισμού από την επόμενη κατηγορία

29.635 Επισκέψεις στο άρθρο

Αν κάποιος ισχυριστεί πως τα Toyota Yaris και Volkswagen Polo υπολείπονται σε τεχνολογία από μοντέλα των μεγαλύτερων κατηγοριών, κάνει λάθος. Γιατί, από τα συστήματα infotainment μέχρι τα βοηθήματα ασφάλειας και άνεσης, τα δύο αυτά μικρά προσφέρουν ανέσεις, ασφάλεια, πληροφόρηση και δικτύωση χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, το ιαπωνικό μικρό εφοδιάζεται με ένα προηγμένο στη λειτουργία του σύστημα πολυμέσων, το οποίο η Toyota ονομάζει Touch&Go. Αποτελείται από μία έγχρωμη οθόνη αφής 6,1 ιντσών και διαθέτει σύστημα πλοήγησης, κάμερα οπισθοπορείας που βοηθάει τα μέγιστα στο παρκάρισμα, δυνατότητα σύνδεσης με Bluetooth και USB, και trip computer με ανάλυση του τρόπου οδήγησης του οδηγού. Το σύστημα Toyota Touch & Go έχει σχεδιαστεί έτσι, ώστε να είναι ευέλικτο και προσιτό, ενώ μπορεί να ενημερώνεται με τις νεότερες λειτουργίες ή τους τελευταίους χάρτες, όταν αυτά κυκλοφορούν στην αγορά. Φυσικά, δεν φείδεται λοιπών συστημάτων που διευκολύνουν τη ζωή του οδηγού, όπως το cruise control και ένα πλήρες σετ ηλεκτρικών διευκολύνσεων (παράθυρα, καθρέφτες).

Ομοίως, προηγμένα τεχνολογικά συστήματα συναντάς και στο μικρό της Volkswagen. Ενδεικτικά, το Polo διατίθεται και αυτό με πλήρες σετ ηλεκτρικών ανέσεων, σύστημα δορυφορικής πλοήγησης με οθόνη 5,1 ιντσών και χάρτη 3D όπως και ένα εξελιγμένο ηχοσύστημα με υποδοχές USB. Τέλος, διαθέτει και σύστημα με φωνητικές εντολές ώστε που διευκολύνει η ζωή του οδηγού μέσα στην καμπίνα και να εκτοξεύει την εργονομία.

¶κρως ποιοτικό στην κατασκευή και πολύ πρακτικό είναι το εσωτερικό του 
Toyota Yaris στο οποίο ξεχωρίζει το σύστημα Touch&Go.

¶κρως ποιοτικό στην κατασκευή και πολύ πρακτικό είναι το εσωτερικό του Toyota Yaris στο οποίο ξεχωρίζει το σύστημα Touch&Go.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN