Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Αναγνωρίστηκε ο πρωτοπόρος ρόλος της Hyundai Motor στην ανάπτυξη νέων, φιλικών προς το περιβάλλον, τεχνολογιών για τα οχήματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι το νέο Hyundai IONIQ.

Αναγνωρίστηκε ο πρωτοπόρος ρόλος της Hyundai Motor στην ανάπτυξη νέων, φιλικών προς το περιβάλλον, τεχνολογιών για τα οχήματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα να είναι το νέο Hyundai IONIQ.

Hyundai η πιο καινοτόμος

1.338 Επισκέψεις στο άρθρο (14/7/2016)

Η Hyundai Motor κατέκτησε για πρώτη φορά το βραβείο AutomotiveINNOVATIONS ως ο πιο καινοτόμος κατασκευαστής μαζικής παραγωγής στην κατηγορία των εναλλακτικών κινητήρων. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες.

Την περασμένη χρονιά καμία αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο, δεν παρουσίασε περισσότερες καινοτομίες σε κινητήρες εναλλακτικών καυσίμων από την Hyundai Motor. Τα αναγνωρισμένου κύρους βραβεία AutomotiveINNOVATIONS απονέμουν κάθε χρόνο βραβεία σε αναγνώριση των εξαιρετικών εξελίξεων της αυτοκινητοβιομηχανίας ενώ απονέμονται από το Center of Automotive Management (CAM) στη Γερμανία και την εταιρεία παροχής συμβουλών PriceWaterhouseCoopers (PwC).
Το συγκεκριμένο βραβείο έρχεται να αναγνωρίσει τον πρωτοπόρο ρόλο της κορεάτικης μάρκας στην ανάπτυξη νέων, φιλικών προς το περιβάλλον, τεχνολογιών για τα οχήματα, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το νέο Hyundai IONIQ, που είναι το πρώτο μοντέλο παγκοσμίως το οποίο αναπτύχθηκε με τρεις ηλεκτροκινητήρες.
Υπενθυμίζουμε ότι η υβριδική και η ηλεκτρική έκδοση του IONIQ θα είναι διαθέσιμες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2016, για να ακολουθήσει το 2017 η Plug-in hybrid έκδοση. Με το λανσάρισμα του IONIQ, η Hyundai θα είναι ο μοναδικός μαζικός κατασκευαστής που παράγει τέσσερα ηλεκτρικά είδη κινητήρων: υβριδικά, ηλεκτρικά, Plug-in υβριδικά και κυψελών καυσίμου. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι σε όλα τα τμήματα της Hyundai, το 2015 αυξήθηκαν οι καινοτομίες κατά 42 τοις εκατό σε σχέση με το προηγούμενο έτος, καθιστώντας τη μάρκα έναν από τους πέντε πιο καινοτόμους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο, σύμφωνα με την CAM και την PwC. Σημαντική πληροφορία είναι και ότι το βραβείο AutomotiveINNOVATIONS αποτελείται από ένα σύνολο 13 κατηγοριών, μέσα στις οποίες περιλαμβάνονται βραβεία για την πιο καινοτόμο αυτοκινητοβιομηχανία, την πιο καινοτόμο μάρκα αυτοκινήτου, τα συμβατικά συστήματα μετάδοσης κίνησης, τους κινητήρες εναλλακτικών καυσίμων, τα συστήματα ασφαλείας, τα connected cars και τις σχεδιαστικές μελέτες οχημάτων. 
Τέλος, οι αποφάσεις αυτό το έτος βασίζονται σε μια βάση δεδομένων καινοτομίας της CAM από 19 γκρουπ εταιρειών σε παγκόσμιο επίπεδο, όπου ελέγχθηκαν συνολικά 60 μάρκες, ενώ τα βραβεία απονέμονται για ενδέκατη φορά φέτος και έλαβαν υπόψη τους σχεδόν 1.500 καινοτομίες, πράγμα το οποίο αποτελεί ένα νέο ρεκόρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
KIA