Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
H Ferrari κάλεσε όλους τους ιδιοκτήτες των υπεραυτοκινήτων να οργανώσουν ένα ειδικό event για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Schumacher.

H Ferrari κάλεσε όλους τους ιδιοκτήτες των υπεραυτοκινήτων να οργανώσουν ένα ειδικό event για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Schumacher.

Ιδιαίτερο event για τα γενέθλια του Schumacher

3.907 Επισκέψεις στο άρθρο (3/1/2014)

Η Ferrari οργάνωσε ένα ιδιαίτερο event για τα γενέθλια του Michael Schumacher -ο οποίος κλείνει σήμερα τα 45 χρόνια- με αρκετούς «κόκκινους διαβόλους» να μαζεύονται στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

Ο Michael Schumacher υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια σκι στις Γαλλικές Αλπεις με αποτέλεσμα ο πολυπρωταθλητής να βρίσκεται σε κώμα από την Κυριακή, που συνέβη το ατύχημα. Παράλληλα, ο Γερμανός πρώην πιλότος της Formula 1 θα κλείσει τα 45 χρόνια και γι αυτό το λόγο η Ferrari κάλεσε όλους τους ιδιοκτήτες των υπεραυτοκινήτων να οργανώσουν ένα ειδικό event για να γιορτάσουν το συγκεκριμένο γεγονός.
Αναλυτικότερα, από την επίσημη σελίδα του facebook, η Scuderia Ferrari έστειλε την πρόσκληση σε όλους τους fan, αλλά κυρίως σε αυτούς που έχουν στην κατοχή τους ένα μοντέλο με το «αλογάκι» ως λογότυπο, να συγκεντρωθούν έξω από το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται ο Schumi και να γιορτάσουν «ήσυχα και με σεβασμό» τα γενέθλιά του.
Όσον αφορά στην υγεία του Michael Schumacher, ο Γερμανός βρίσκεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση και σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν έχει αποφύγει ακόμα τον κίνδυνο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS
Leasing