Καλή ποιότητα κύλισης και ουδέτερη οδική συμπεριφορά με μικρή υποστροφή που διορθώνεται εύκολα επιδεικνύει το Kia Sportage.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Καλή ποιότητα κύλισης και ουδέτερη οδική συμπεριφορά με μικρή υποστροφή που διορθώνεται εύκολα επιδεικνύει το Kia Sportage.

Kia Sportage: Με πιο οικογενειακό προφίλ

26.512 Επισκέψεις στο άρθρο (16/4/2020)

To Sportage είναι το εμβληματικό και πιο δημοφιλές SUV της Kia στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα είναι και αυτό με τον πιο οικογενειακό χαρακτήρα. Όχι τόσο λόγω σχεδίασης, καθώς το 4,49 μ. αμάξωμα έχει αρκετά δυναμική και νεανική σχεδίαση, όσο λόγω χώρων και οδηγικού προφίλ. Αν και εσωτερικά οι διαφορές σε διαστάσεις με το XCeed είναι μικρές, έχει πολύ μεγάλο πορτ-παγκάζ και αέρα για το κεφάλι των πίσω επιβατών.

Πολύ όμορφος διάκοσμος, καλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας παρουσιάζει στο εσωτερικό του το 
Kia Sportage.

Πολύ όμορφος διάκοσμος, καλή ποιότητα κατασκευής και σύγχρονα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας παρουσιάζει στο εσωτερικό του το Kia Sportage.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στο δρόμο το Sportage διατηρεί τα πολιτισμένα και εναρμονισμένα με τα σύγχρονα στάνταρ των SUV/crossover, χαρακτηριστικά του. Έτσι επιδεικνύει ένα άνετο και ασφαλές οδηγικό προφίλ, με τη μαλακή ανάρτηση να αποσβένει αποτελεσματικά τις ανωμαλίες και να αναβαθμίζει την ποιότητα κύλισής του. Η ύπαρξη τετρακίνητων εκδόσεων (βενζίνης και ντίζελ) σε συνδυασμό με τις καλές γωνίες προσέγγισης, ράμπας και φυγής θα τα καταφέρουν και σε πιο δύσκολες αποστολές εκτός δρόμου. 

Στο πεδίο των μηχανικών συνόλων, στη βενζίνη θα συναντήσουμε αποκλειστικά τoν 1,6 τούρμπο κινητήρα απόδοσης 177 ίππων, ενώ στο diesel η επιλογή είναι και πάλι ο 1.600άρης CRDi με 115 και 136 ίππους, με την σχυρότερη εκδοχή να συνδυάζεται μάλιστα και με 48βολτο ηλεκτρικό κύκλωμα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto