Ευχάριστο κιτρινωπό φως με πολύ καλή διασπορά σε μεγάλο εύρος για το Duster.

Dacia Duster

336.137 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Το Dacia Duster αποτέλεσε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις στο test φώτων, καθώς και εμπειρικά μας άφησε ευχάριστες εντυπώσεις, ενώ και τα νούμερα που κατέγραψε το φωτόμετρό μας επαλήθευσαν την εντύπωσή μας. Οι λάμπες αλογόνου του Duster έχουν ευχάριστη αίσθηση στο ανθρώπινο μάτι, φωτίζοντας αρκετά δυνατά μπροστά και ευθεία για τα πρώτα τριάντα μέτρα. Σε αυτό το σημείο το παιδικό καρότσι διακρίνεται ξεκάθαρα μέχρι τα χερούλια, ενώ όπως βλέπουμε, λίγο πιο μετά, στα 35 μ., η πινακίδα δεν φωτίζεται τόσο πολύ όσο σε άλλα μοντέλα. Μετά τα 45 μέτρα η δέσμη χάνεται απότομα και μόνο τα ανακλαστικά γίνονται ορατά.

Αυτό πάντως που αναμφισβήτητα ξεχωρίσαμε, είναι η διασπορά της δέσμης που καλύπτει πολύ μεγάλο εύρος εκατέρωθεν του αυτοκινήτου, με το αριστερό μέρος του δρόμου να φωτίζεται ελαφρώς καλύτερα.

Όσον αφορά στο πόσο ορατό είναι από τους πίσω, η αλήθεια είναι πως το Duster δεν εντυπωσιάζει. Τα κόκκινα τμήματα είναι σχετικά μικρά, ωστόσο παίρνει πολύ βοήθεια από το σποτ της πινακίδας που είναι έντονο. Ανάλογο το αίσθημα και στο εσωτερικό, με έντονο κίτρινο φως και μικρές πλαφονιέρες.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Mercedes
test center