Δυνατό φως στην ευθεία του οδηγού σε μέση απόσταση.

Honda HR-V

336.162 Επισκέψεις στο άρθρο (1/5/2019)

Οι λάμπες αλογόνου του ιαπωνικού μοντέλου φωτίζουν πολύ αυστηρά ευθεία και κεντρικά παρέχοντας καλή ορατότητα από τα 15 έως τα 25 μέτρα περίπου. Εκεί βλέπουμε πως οι κορίνες που έχουμε τοποθετήσει φαίνονται έντονα και καθαρά. Από την άλλη αν ξεμακρύνουμε λίγο βλέπουμε πως οι λεπτομέρειες χάνονται και μένει μόνο η γενική εικόνα. Το καροτσάκι ξεχωρίζει ως αντικείμενο, ωστόσο χωρίς τα μεταλλικά μέρη δεν θα ήταν σαφής η εικόνα τι είναι. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει και το ύψος των προβολέων που είναι μόλις 74 εκ..

Μετά τα 45 με 50 μέτρα η δέσμη εξασθενεί απότομα με αποτέλεσμα να γίνεται αντιληπτό μόνο ότι φέρει αντανακλαστικά μέρη. Θα θέλαμε να υπήρχε σύστημα corner assist, ώστε να δώσει μεγαλύτερο πλάτος στην δέσμη, η οποία δεν εκτείνεται σε μεγάλο εύρος αριστερά και δεξιά. 

Πάντως το εσωτερικό του HR-V από πλευράς ατμόσφαιρας ήταν από τα καλύτερα που συναντήσαμε με 4 σποτάκια μόνο για τους μπροστά επιβάτες και άλλα δύο για τους πίσω, με πολύ ωραίο άσπρο χαλαρωτικό φως. Ίδιο ευκρινές φως και στην πίσω πινακίδα, με τα εκεί σώματα να αποτελούνται από μικρά κόκκινα μέρη.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw