Mega Test: Ποιο είναι το πιο άνετο μικρό της αγοράς;

52.231 Επισκέψεις στο άρθρο (12/3/2020)
Mega Test: Ποιο είναι το πιο άνετο μικρό της αγοράς;
7 Φωτογραφίες »

To Test Center του AutoΤρίτη αξιολογεί τα μικρά μοντέλα, στον τομέα της άνεσης στο δρόμο, του θορύβου, των χώρων και των πρακτικών λύσεων που προσφέρουν στους επιβάτες. Διαβάστε ποιο είναι το καλύτερο σε κάθε τομέα.


Τα μοντέλα της δοκιμής.

Τα μοντέλα της δοκιμής.


Διαμορφώνεις το σπίτι σου, το γραφείο σου και όποιο άλλο χώρο περνάς πολλές ώρες με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σου και να σου προσφέρει όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή. Ένας επιπλέον χώρος που περνάμε αρκετό χρόνο από τη ζωή μας ωστόσο είναι και η καμπίνα του αυτοκινήτου μας. Συνεπώς κανείς δεν θα ήθελε αυτός ο χρόνος να μην είναι όσο το δυνατόν πιο ευχάριστος.

Τι χρειάζεστε για μια ξεκούραστη και άνετη διαδρομή. Να κάθεστε αναπαυτικά, να μην υπάρχει θόρυβος στην καμπίνα, αλλά και να μπορείτε να βολέψετε τα πράγματά σας, ώστε να μην ακουμπάνε αριστερά και δεξιά.

«Ανεση Extended» λοιπόν. Το μεγάλο εγχείρημα του Test Center μας και μια δοκιμασία που θα διαβάσετε μόνο στο AutoΤρίτη. Τι είναι όμως το «¶νεση Extended»;

Είναι το τεστ που αξιολογεί πόσο άνετη είναι η παραμονή των επιβατών μέσα στο αυτοκίνητό κατά τη μετακίνησή τους. Οι τομείς που εξετάζουμε είναι η λειτουργία της ανάρτησης και πόσο αποτελεσματικά θα αποσβέσει μια εγκάρσια ανωμαλία στο δρόμο, ο θόρυβος που περνάει μέσα στην καμπίνα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ο διαθέσιμος χώρος για το κεφάλι και τα γόνατα των επιβατών, καθώς και οι έξτρα παροχές που προσφέρει ο εξοπλισμός και κάνει πιο εύκολη την παραμονή εντός της καμπίνας.
Συνέχεια του άρθρου >>>
Σελίδα 2Με πόσα χλμ./ώρα περνούν το σαμαράκι χωρίς να χυθεί ο καφές;
Σελίδα 3Τα πιο ευρύχωρα μικρά
Σελίδα 4Θόρυβος: Ford Fiesta το πιο ήσυχο
Σελίδα 5Για τους «καλοπερασάκηδες»
Σελίδα 6Συμπέρασμα
Toyota
moto