3 φωτογραφίες »

Χωρίς να πληρώσετε προκαταβολή

80.759 Επισκέψεις στο άρθρο

Αγοράστε τώρα και πληρώστε μετά, στις εταιρείες που προσφέρουν προγράμματα με μηδενική προκαταβολή. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι  περισσότερες της αγοράς, όπως μπορείτε να δείτε και στο σχετικό πίνακα. Από εκεί και πέρα αυτό που αλλάζει είναι η διάρκεια αποπληρωμής και το επιτόκιο (πάντοτε πλέον 0,6% εισφοράς).

Το πιο συμφέρον επιτόκιο θα το συναντήσουμε στη Ford, το οποίο είναι από 1 έως 5% ανάλογα τις δόσεις, όπως είδαμε και πιο πάνω. Επίσης χαμηλό επιτόκιο προσφέρουν και η Mercedes-smart με 5,5%, η Renault-Dacia με 6,5% και η VW με 4,5%. Μάλιστα η τελευταία συνδυάζει τα χρηματοδοτικά της με έξτρα οφέλη όπως σημαντικό οικονομικό όφελος, 4ετή εργοστασιακή εγγύηση και service, ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και αποπληρωμής ορισμένες περιπτώσεις τα εκάστοτε πρόγραμμα προϋποθέτει την αγορά ασφάλισης ή επέκτασης εγγύησης. 

Ειδικά προγράμματα σε ετοιμοπαράδοτα
Πέρα από τις παραπάνω χρηματοδοτήσεις, τον τελευταίο καιρό έχουν ανακοινωθεί και νέα προγράμματα που αφορούν κυρίως σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα. Η Kosmocar, αντιπρόσωπος των Audi, Skoda, VW, διαθέτει ηλεκτρονική πλατφόρμα όπου βλέπεις όλα τα διαθέσιμα μοντέλα και μάλιστα με έκπτωση καθώς και το χρηματοδοτικό πρόγραμμα που τα συνοδεύει. Για παράδειγμα στην Audi υπάρχουν εκπτώσεις έως 3.700 ευρώ και το πρόγραμμα Buy Now Pay Later με επιτόκιο 2,9%, 1η δόση σε 6 μήνες από την παράδοση, διάρκεια 48 μήνες και 4 χρόνια εγγύηση. Fiat και Jeep έχουν επίσης γενναίες εκπτώσεις σε συγκεκριμένα μοντέλα (για παράδειγμα στην Jeep το όφελος για το Cherokee φτάνει έως τα 10.000 ευρώ!!) και δυνατότητα αποπληρωμής από το 2021, όπως κάνει και η Mercedes με το πρόγραμμα Drive Now Pay Later με το οποίο σας δίνεται η δυνατότητα να πληρώνετε χαμηλή δόση για 1 χρόνο.Παρόμοιο πρόγραμμα προσφέρει και η Opel, με ύψος δόσης 79 ευρώ μέχρι τέλος του έτους. Κλείνοντας να αναφέρουμε πως η Kia στο νέο της χρηματοδοτικό ορίζει μηνιαία δόση, ίση με το 1% της αξίας του αυτοκινήτου.

Προηγούμενη

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

AUTOFIT PASXA
skoda