Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Mercedes A-Class: Σε βενζίνη 48 Volt & με Plug-in hybrid τεχνολογία

(27/9/2024)
Mercedes A-Class: Σε βενζίνη 48 Volt & με Plug-in hybrid τεχνολογία
3 Φωτογραφίες »

- Νέο πρόγραμμα προνομίων MercedesOnly, κάνει πιο εύκολη την απόκτηση της A-Class
- Σχεδίαση υψηλών προδιαγραφών, για το μοντέρνο & πολυτελές hatchback και sedan
- Εσωτερικό υψηλής πολυτέλειας, με κορυφαίες τεχνολογίες
- Ευρεία γκάμα κινητήρων, που στοχεύουν στην βιωσιμότητα & την οικονομία καυσίμου

Νέο πρόγραμμα προνομίων MercedesOnly, κάνει πιο εύκολη την απόκτηση της A-Class

Ακόμη πιο εύκολη γίνεται η απόκτηση ενός ετοιμοπαράδοτου αυτοκινήτου Mercedes-Benz, μέσα από το πρόγραμμα προνομίων MercedesOnly. Ουσιαστικά μιλάμε για μία ευέλικτη λύση χρηματοδότησης, που συνδυάζεται με μία πλούσια γκάμα προνομίων και παροχών.
 
Στην περίπτωση της Mercedes A-Class, για παράδειγμα, στη νέα εισαγωγική έκδοση A 180 Style (αξίας 37.990 ευρώ) το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • Προνομιακό επιτόκιο: 3,9% (πλέον εισφοράς 0,6% Ν.128/75)
  • Προκαταβολή: 13.460 ευρώ
  • Διάρκεια δανείου: 48 ισόποσες μηνιαίες δόσεις των 255 ευρώ/μήνα
  • Τελευταία δόση(Balloon) 49η : 18.995 ευρώ
  • 4 χρόνια εγγύηση (συμπεριλαμβάνεται στην αξία δανείου)
  • 4 χρόνια service (συμπεριλαμβάνεται στην αξία δανείου)
  • 4 χρόνια διασφάλιση κινητικότητας Mobilo
  • 1 χρόνο ασφάλιση οχήματος (συμπεριλαμβάνεται στην αξία δανείου)
Στο τέλος της χρηματοδότησης ο πελάτης έχει πολλαπλές επιλογές:
  • εξόφληση της τελευταίας δόσης και απόκτηση της κυριότητας του οχήματος
  • αναχρηματοδότηση της τελευταίας δόσης ή
  • επιστροφή του οχήματος στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Διανομέων Mercedes-Benz, με εγγυημένη αξία επαναγοράς, βάσει των όρων της σύμβασης.

Σχεδίαση υψηλών προδιαγραφών, για το μοντέρνο & πολυτελές hatchback και sedan

Διαθέσιμη σε hatchback και sedan αμάξωμα, η Mercedes A-Class ξεχωρίζει για την μοναδική αισθητική της, συνδυάζοντας το μοντέρνο στιλ και την πολυτελή σχεδίαση. Από την μία πλευρά έχουμε ένα αυτοκίνητο που αποπνέει ισχύ και δυναμισμό, κυρίως χάρη στο μπροστινό τμήμα με το μοτίβο αστεριών στη μάσκα και τα δύο power domes. Ταυτόχρονα, φροντίζει να προβάλλει και την κομψότητά της, όπως «επιτάσσεται» για ένα luxury αυτοκίνητο.


Από τη βασική έκδοση Style η Mercedes A-Class έχει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας (π.χ. δερμάτινο τιμόνι), ενώ σε ανώτερο επίπεδο αναβαθμίζεται το ψηφιακό της αποτύπωμα με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.
3 Φωτογραφίες »

Από τη βασική έκδοση Style η Mercedes A-Class έχει πλούσιο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας (π.χ. δερμάτινο τιμόνι), ενώ σε ανώτερο επίπεδο αναβαθμίζεται το ψηφιακό της αποτύπωμα με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών.

Εσωτερικό υψηλής πολυτέλειας, με κορυφαίες τεχνολογίες

Πολύ υψηλά είναι τα στάνταρ και στην εσωτερική διαμόρφωση της Mercedes A-Class. Εκεί, δεσπόζει η μεγάλη οθόνη αφής των 10,25 ιντσών η οποία υποστηρίζει το σύστημα πολυμέσων MBUX, με τις διευρυμένες λειτουργίες. Το πλήρες τεχνολογικό «οπλοστάσιο» της A-Class διευρύνεται και στο τρίπτυχο 'Ανεση-Ασφάλεια-Υποβοήθηση του οδηγού, καθώς στην βασική έκδοση Style βλέπουμε εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης όπως: Speed Limit Assist, σύστημα  επιλογής τρόπου οδήγησης DYNAMIC SELECT, ενεργή υποβοήθηση διατήρησης  λωρίδας κυκλοφορίας, Active Brake Assist, καθώς και σύστημα πλοήγησης Navigation Premium.

Ευρεία γκάμα κινητήρων, που στοχεύουν στην βιωσιμότητα & την οικονομία καυσίμου

H Mercedes A-Class προσφέρεται σε μία ευρεία γκάμα επιλογών, σε εκδόσεις - γραμμές εξοπλισμού και κινητήρια σύνολα. Αυτό, βέβαια, που ξεχωρίζει κανείς είναι η σχεδόν πλήρως εξηλεκτρισμένη γκάμα της, καθώς διαθέτει κινητήρες βενζίνης 48V και Plug-in hybrid μοντέλα για αμιγώς ηλεκτρική κίνηση μέσα στην πόλη. Με τον τρόπο αυτό αφενός η Mercedes προτείνει βιώσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις μετακίνησης, αφετέρου επιτυγχάνει σημαντική οικονομία στην κατανάλωση καυσίμου.

Hyundai
CORAL GAS NIKHTHS OIKONOMIAS