Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

Μετά το SU7 η Xiaomi ετοιμάζει δύο νέα SUV!

 Σχολιάστε 
(27/9/2024)
Μετά το SU7 η Xiaomi ετοιμάζει δύο νέα SUV!

- Δύο νέα αυτοκίνητα ετοιμάζει η Xiaomi.
- Έρχεται το 2025 το πρώτο SUV.
- Ετοιμάζει και εξαθέσιο SUV με range extender.
- Σκέψεις και για τη δημιουργία δικτύου αντιπροσωπειών.

Δύο νέα αυτοκίνητα ετοιμάζει η Xiaomi

Μετά το πρώτο της αυτοκίνητο, το ηλεκτρικό σεντάν SU7, η Xiaomi ετοιμάζει δύο ακόμα μοντέλα. Αμφότερα θα είναι SUV και ενδεχομένως θα φτάσουν και στην Ευρώπη. Μάλιστα, ο κινεζικός τεχνολογικός κολοσσός, φαίνεται πως ανοίγει και την γκάμα των συστημάτων κίνησης, καθώς το ένα από τα δύο επερχόμενα SUV θα είναι υβριδικό με range extender, έχοντας κινητήρα εσωτερικής καύσης!

Μετά το SU7, έρχεται το πρώτο SUV

Η Xiaomi δεν έχει επιβεβαιώσει τις αναφορές των Μέσων του εξωτερικού, ωστόσο αυτά αναφέρουν πως εκτός από την σκληροπυρηνική έκδοση Ultra, του SU7 με 1.548 άλογα, ετοιμάζει δύο νέα SUV. Το πρώτο από αυτό εξελίσσεται εντός των τειχών της εταιρείας με την κωδική ονομασία «MX11». Αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του το 2025 και πιθανότατα θα υιοθετήσει μία Coupe σιλουέτα. Στο παρελθόν ανεξάρτητα σχέδια που δείχνουν το εν λόγω μοντέλο έχουν κάνει την εμφάνισή τους και σας τα έχουμε παρουσιάσει. Το πρώτο SUV της Xiaomi, πιθανώς να ονομάζεται SU8, ενώ πρόκειται να δανειστεί πολλά χαρακτηριστικά από το SU7.

Ετοιμάζει εξαθέσιο SUV με range extender

Μετά το SU8 (εάν αυτή είναι η ονομασία του), το επόμενο έτος θα ακολουθήσει και ένα δεύτερο SUV. Θα είναι ένα εξαθέσιο μοντέλο γνωστό εσωτερικά ως «N3». Το βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως θα υιοθετήσει ένα υβριδικό σύστημα κίνησης με range extender. Δηλαδή, ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης θα λειτουργεί ως γεννήτρια για να τροφοδοτεί με ενέργεια τις μπαταρίες και το ηλεκτρικό μοτέρ που θα κινεί τους τροχούς.

Σκέψεις και για τη δημιουργία δικτύου αντιπροσωπειών

Κλείνοντας, τα Μέσα του εξωτερικού αναφέρουν πως στόχος της Xiaomi είναι να επεκταθεί σημαντικά στην Ευρώπη και γι' αυτό υπάρχουν σκέψεις και για τη δημιουργία δικτύου αντιπροσωπειών!  

Mercedes
Leasing