Μία νέα έκδοση του Tipo παρουσίασε η Fiat, συστήνοντας στο κοινό το νέο Tipo Sport.

Βασισμένο στο 5θυρο Tipo S-Design, η νέα έκδοση έρχεται με ένα πιο επιθετικά σχεδιασμένο στυλ.

Περνώντας στο εσωτερικό, η Fiat έχει δώσει ένα ολοκληρωτικά μαύρο (Τotal Βlack) θέμα στην καμπίνα, που μπορεί να χαρακτηριστεί αρκετά πλούσια.

Νέο Fiat Tipo Sport

10.391 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2019)

Μία νέα έκδοση του Tipo παρουσίασε η Fiat, συστήνοντας στο κοινό το νέο Tipo Sport, το οποίο όπως δηλώνει το όνομά του έρχεται με πιο σπορ εμφάνιση και ακόμα πιο «άγρια» διάθεση.

Μετά από το Tipo Mirror και Tipo Street, η ιταλική εταιρεία πήρε την απόφαση να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο τη γκάμα της μέσω του Tipo Sport. Βασισμένο στο 5θυρο Tipo S-Design, η νέα έκδοση έρχεται με ένα πιο επιθετικά σχεδιασμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, και περισσότερο φουσκωμένες πλαϊνές ποδιές. Μία αεροτομή έχει τοποθετηθεί στο πίσω μέρος, ενώ χαμηλότερα ο οπίσθιος προφυλακτήρας φιλοξενεί πλέον ένα αεροδυναμικό διαχύτη.
 
Μένοντας στο εξωτερικό, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που ξεχωρίζουν όπως, η γρίλια, τα φώτα ομίχλης, οι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και τα μαύρα καπάκια των πλαϊνών καθρεπτών. Επιπλέον αξίζει να σημειωθούν τα φιμέ πίσω τζάμια, αλλά και η προαιρετική επιλογή για μία μαύρη οροφή που κάνει αντίθεση με το κόκκινο χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος. Να σημειώσουμε πως το μοντέλο εκτός από το νέο κόκκινο χρώμα θα διατίθεται και σε μαύρη απόχρωση.
 
Περνώντας στο εσωτερικό, η Fiat έχει δώσει ένα ολοκληρωτικά μαύρο (Τotal Βlack) θέμα στην καμπίνα, που μπορεί να χαρακτηριστεί πλούσια. Τα μαύρα καθίσματα καλύπτονται από δέρμα και ύφασμα, ενώ το Tipo Sport έρχεται στάνταρ με το σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect HD Live που συνδυάζεται με οθόνη 7 ιντσών και συνδεσιμότητα με τις εφαρμογές Apple CarPlay και Android Auto.
 
Στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων το Fiat Tipo Sport κερδίζει δύο νέους κινητήρες. Μία βενζινοκίνητη μονάδα 1,4 λίτρων με απόδοση 95 ίππων και ένα πετρελαιοκινητήρα MultiJet 1,3 λίτρων επίσης 95 ίππων. Οι δύο νέες επιλογές πλαισιώνουν τον 1,4 λίτρων T-Jet (120 PS) και τον 1.6 λίτρων MultiJet (120 PS).

Toyota
test center