Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Sonata.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Sonata.

Νέο Hyundai Sonata

4.718 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2017)

Μετά την διαρροή μιας εικόνας στο διαδίκτυο προ ολίγων ημερών, η Hyundai παρουσίασε και επίσημα το νέο Sonata, το οποίο θα ντεμπουτάρει στην έκθεση της Νέας Υόρκης τον Απρίλιο.

Και επίσημα, παρουσιάστηκε το νέο Hyundai Sonata. Για το μοντέλο, είχαμε δει μια εικόνα προ ολίγων ημερών, η οποία είχε τον χαρακτήρα της διαρροής και, αν κρίνουμε από τις επίσημες φωτογραφίες, μάλλον ήταν αυθεντική.

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Sonata.

Οι πρώτες φωτογραφίες του νέου Hyundai Sonata.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

  
Το μοντέλο έκανε το ντεμπούτο του στην Νότια Κορέα, ενώ δεν θα εμφανιστεί στην Γενεύη, αλλά στην Νέα Υόρκη, τον Απρίλιο. Συνολικά, το Sonata είναι πολύ πιο αιχμηρό και έντονο στην σχεδίασή του. Εμπρός, ξεχωρίζει η μεγάλη και γωνιώδης μάσκα, τα κατακόρυφα LED ημέρας, τα νεά φωτιστικά αλλά και το καπό με τις νευρώσεις. Έντονες είναι και οι γραμμές στα πλευρά του Sonata, που συνεχίζονται μέχρι το πίσω του μέρος.
 
Στο εσωτερικό, η καμπίνα έχει ανανεωθεί και φέρει νέο σύστημα κλιματισμού και ήχου, αλλά και μια οθόνη 7 ιντσών –λέγεται επίσης ότι μια επιλογή 8 ιντσών θα είναι προαιρετικά διαθέσιμη. Το τιμόνι του μοντέλου είναι νέο, ενώ θα γίνει διαθέσιμο και με επίπεδο κάτω μέρος στην έκδοση 2.0 Turbo. Φυσικά, το νέο Sonata θα υποστηρίζει συγχρονισμό τόσο με Android, όσο και με iPhone κινητά τηλέφωνα.
 
Στους κινητήρες και τουλάχιστον για την Κορεάτικη αγορά, θα γίνουν διαθέσιμες 4 μονάδες, με κυβισμό από 1.6 μέχρι και 2.0 λίτρα και ισχύ μέχρι και 245 ίππους. Περισσότερες λεπτομέρειες πιθανόν θα αποκαλυφθούν τον Απρίλιο, όσον αφορά τις άλλες αγορές.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
Autotriti.gr