3 φωτογραφίες »

Η ισχύς πηγάζει από έναν 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 180 ίππων.

Nέο Polaris Slingshot Grand Touring LE

2.322 Επισκέψεις στο άρθρο (15/7/2020)

Μήπως τα hot hatch και τα supercars έχουν γίνει mainstream; Αυτή είναι μια άλλη, πιο φθηνή, πρόταση για να τραβάς τα βλέμματα όπου και αν πηγαίνεις.


To νέο της Slingshot Grand Touring LE παρουσίασε η Polaris υποσχόμενη πως το μοντέλο προσφέρει «ακόμα περισσότερη άνεση, καλύτερο στυλ και πιο μοντέρνα σχεδίαση» και ότι ξεχωρίζει χάρη στο μοναδικό Fairway πράσινο χρώμα του αμαξώματός του που συνδυάζεται με χάλκινες λεπτομέρειες και ίδιου χρώματος ζάντες.

Μέσα στην καμπίνα, ο οδηγός θα συναντήσει μαύρο φινίρισμα, άνετα καθίσματα με χάλκινες ραγές, Rockford Fosgate σύστημα ήχου και 7 ιντσών σύστημα infotainment με GPS σύστημα πλοήγησης. Με ακόμη 1.000 ευρώ, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν τα νέα θερμαινόμενα καθίσματα της μάρκας που μπορεί να φαίνονται ακριβά, αλλά αφού, το μοντέλο δεν προσφέρει σύστημα κλιματισμού, είναι κάτι που μάλλον είναι αναγκαίο.

Η ισχύς πηγάζει από έναν 4κύλινδρο 2λιτρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 180 ίππων που συνδυάζεται με ένα 5άρι αυτοματοποιημένο κιβώτιο αλλά με 500 ευρώ επιπλέον, η εταιρεία βελτιώνει το μοτέρ και του προσφέρει ιπποδύναμη 206 ίππων.

Η παραγωγή του θα περιοριστεί στα 300 κομμάτια με το καθένα να κοστίζει 31.000 ευρώ.
 

Toyota
moto