Nέο λογότυπο για την Peugeot Sport

1.741 Επισκέψεις στο άρθρο (18/9/2020)

H Peugeot Sport ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία της και αυτό σηματοδοτείται και από την υιοθέτηση ενός νέου εμβλήματος.

Η Peugeot παρουσίασε το νέο λογότυπο για το σπορ τμήμα της πριν από τον φετινό αγώνα αντοχής 24 ωρών του Le Mans που ξεκινά στο Circuit de la Sarthe στη Γαλλία το Σάββατο.

Το νέο έμβλημα Peugeot Sport έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ονομασία «Peugeot Sport Engineering» η οποία αντιπροσωπεύει μια σειρά από ηλεκτροκίνητες εκδόσεις επιδόσεων που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα.

«Η Peugeot Sport ανοίγει μια νέα σελίδα με την ανάπτυξη νέων υψηλής απόδοσης ηλεκτροκίνητων τεχνολογιών. Το λανσάρισμα του 508 Peugeot Sport Engineered και η επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής είναι αξιοσημείωτα επιτεύγματα αυτής της προσπάθειας. Ήταν σημαντικό το νέο μας έμβλημα να συμβολίζει αυτό το νέο κεφάλαιο στο οποίο η Peugeot Sport δεσμεύεται παθιασμένα, με δυναμική και επαγγελματισμό», δήλωσε ο διευθυντής της Peugeot Sport, François Wales.

«Τα διαγώνια σημάδια νυχιών είναι ένα γνωστό γνώρισμα της Peugeot. Το συναντάμε στο Peugeot 504 και στα τελευταία 10 χρόνια σε πολλά αυτοκίνητά μας», προσέθεσε ο διευθυντής σχεδιασμού της Peugeot, Matthias Hossann ενώ ο συνάδελφός του σχεδιαστής της μάρκας Arnault Gournac είπε: « Παρουσιάζουμε ένα νέο σήμα για την Peugeot Sport. Τα νέα χρώματα σηματοδοτούν την αρχή μιας νέας εποχής».
 

Toyota
moto