Value for money: Φθηνότερη η Fabia, 6ετής εγγύηση το Yaris

Value for money: Φθηνότερη η Fabia, 6ετής εγγύηση το Yaris

149.727 Επισκέψεις στο άρθρο (25/10/2018)

Με τιμή εκκίνησης στον κατάλογο τα 10.980 ευρώ η βασική Skoda Fabia είναι με διαφορά η πιο προσιτή πρόταση εδώ. Μάλιστα ο εξοπλισμός της έκδοσης Αctive είναι απόλυτα ικανοποιητικός περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων 6 αερόσακους, τροχούς 14 ιντσών, ηλεκτρικές ευκολίες (ηλ. παράθυρα μόνο εμπρός), air-condition και ηχοσύστημα με MP3 και θύρα USB.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η τιμή εκκίνησης για το 5θυρο best seller Toyota Yaris είναι τα 12.000 ευρώ (κατάλογος) και διαμορφώνεται στα 11.600 ευρώ με παγιωμένη προσφορά της ελληνικής αντιπροσωπείας. To βασικό εξοπλιστικό επίπεδο Cool προσφέρει μεταξύ άλλων, πακέτο Safety Sense με σημαντικά βοηθήματα (αποφυγή σύγκρουσης και αυτόματο φρενάρισμα, ειδοποίηση ακούσιας αλλαγής λωρίδας, αυτόματη λειτουργία προβολέων), 7 αερόσακους, τροχούς 14 ιντσών, ηλεκτρικές ευκολίες (παράθυρα μόνο εμπρός), air condition, αισθητήρα βροχής και ηχοσύστημα με χειριστήρια στο τιμόνι και bluetooth. Ο άσσος στο μανίκι είναι φυσικά τα 6 χρόνια εγγύησης Toyota.

Το Nissan Μicra στη βασική του έκδοση Energy είναι το ακριβότερο από τα τρία με 12.690 ευρώ. Ωστόσο ο εξοπλισμός άνεσης περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα, τροχούς 15 ιντσών και αισθητήρα φώτων, ενώ διαθέτει και μοναδικά για την κατηγορία συστήματα ενεργητικής ασφάλειας (Intelligent Ride Control και Active Trace Control) και σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto