Με εντελώς νέο και πιο εμφατικό design, 
το 2ης γενιάς Hyundai i20 αναμένεται 
στη χώρα μας από τα τέλη του 2014.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με εντελώς νέο και πιο εμφατικό design, το 2ης γενιάς Hyundai i20 αναμένεται στη χώρα μας από τα τέλη του 2014.

Hyundai i20: Με αέρα Ευρωπαϊκό

22.967 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2014)


Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i20 θα προσπαθήσει να επεκτείνει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της φίρμας στην κατηγορία των μικρών. Για την δημιουργία του νέου Hyundai i20, οι κατασκευαστές του στηρίχθηκαν σε τρεις βασικούς άξονες: Στο ιδιαίτερο design, τον πλούσιο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, καθώς και στους κορυφαίους για την κατηγορία χώρους του εσωτερικού.

Μήκος πάνω από 4,0 μέτρα και καλύτεροι χώροι
Το i20 2ης γενιάς θα βασιστεί πάνω σε ένα νέο πάτωμα της Hyundai αυξάνοντας το μήκος του στα 4,035 μέτρα (από 3.995 χλστ. στο τωρινό), ενώ το μεταξόνιό του έχει αυξηθεί στα 2.570 χλστ. (+45 χλστ.). Αυτό, αναμένεται να ωφελήσει τους εσωτερικούς χώρους των επιβατών του μοντέλου, ενώ το πορτ-μπαγκάζ έχει ήδη ανέβει στα 326 λτ., όντας από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας. Σε ό,τι αφορά τώρα στους κινητήρες του μοντέλου, προς το παρόν η Hyundai δεν έχει ανακοινώσει κάτι, ωστόσο αναμένουμε τον 1,2 λτ. ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα με 83 ίππους και τον 1,4 diesel με 90 PS.

Η άποψή μας
Το Hyundai i20, ξεκίνησε πολύ δυνατά την καριέρα του, αποτελώντας το μοντέλο (μετά το i30) που θα έκανε το break through της φίρμας προς την ευρωπαϊκή αγορά, παρά τον εξαιρετικά μεγάλο και καλό ανταγωνισμό της μικρής κατηγορίας. 
Πλέον οι Ευρωπαϊκές του «περγαμηνές» (σχεδιασμός και εξέλιξη) του δίνουν επιπλέον εφόδια, ώστε να κερδίσει ακόμα μεγαλύτερο αγοραστικό μερίδιο. 


Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i20 θα προσπαθήσει να επεκτείνει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της φίρμας στην κατηγορία των μικρών.

Σχεδιασμένο και εξελιγμένο στην Ευρώπη, το Hyundai i20 θα προσπαθήσει να επεκτείνει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της φίρμας στην κατηγορία των μικρών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda