2 φωτογραφίες »

Προ των πυλών το ηλεκτρικό Hummer (+video)

2.205 Επισκέψεις στο άρθρο (30/7/2020)

Αν και με κάποια καθυστέρηση το Hummer είναι έτοιμο να αποκαλυφθεί. Το ηλεκτρικό «θηρίο» των 1.014 ίππων με ροπή 15.574 Nm(!), που θα του χαρίζει εκρηκτικές επιδόσεις με 0-100 χλμ./ώρα σε 3 δλ.. Φανταστείτε ένα Hummer να πιάνει τα εκατό σε 3 δλ...

Σύμφωνα λοιπόν με τις επιβεβαιωμένες πληροφορίες το ηλεκτρικό Hummer θα έχει την ισχύ 1.014 ίππων, ενώ η ροπή στρέψης θα φτάνει τα 15.574 Nm! Αυτό θα επιτρέπει στο Pick-Up να φτάνει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε περίπου 3 δευτερόλεπτα. Με αυτό το δεδομένο, το νέο αυτό Hummer EV θα μπορεί να ανταγωνιστεί επάξια σε επιδόσεις μοντέλα όπως το Tesla Cybertruck.

Η μάρκα στο διαφημιστικό teaser βίντεο εμφανίζει τον LeBron James να μιλάει, τον άνθρωπο που έχει αναλάβει την καμπάνια προβολής του νέου Hummer, ενώ προς το τέλος εμφανίζεται η σιλουέτα του μοντέλου καθώς επίσης και κάποια στοιχεία με τα οποία θα εφοδιάζεται το νέο Pick-Up, για μερικά από τα οποία δεν έχουμε πληροφορίες ακόμα για το ποιόν τους: Adrenaline και Crab Mode που λογικά είναι οδηγικά προφίλ, Ultium μπαταρία με ταχύτατη φόρτιση, νέα γενιά Super Cruise (κάποιο εξελιγμένο cruise control), αρθρωτά πάνελ οροφής και κάμερες ultra vision.

Όσον αφορά στην αυτονομία του ηλεκτρικού Hummer δεν υπάρχουν στοιχεία προς το παρόν ωστόσο, η GM είχε ανακοινώσει πως το «θηριώδες» Pick-Up θα έχει στη φαρέτρα του πακέτα μπαταριών χωρητικότητας από 50 kWh έως και 200 kWh. Επιπρόσθετα, έχει επιβεβαιώσει ότι θα διαθέτει μπαταρίες 800 Volt με δυνατότητα ταχυφόρτισης 350 kW.

Τέλος να σημειωθεί πως το GMC Hummer EV θα παρουσιαστεί το ερχόμενο φθινόπωπο, θα μπει στη γραμμή παραγωγής της εταιρείας στο εργοστάσιο του Detroit-Hamtramck και θα κυκλοφορήσει στην αγορά των ΗΠΑ αρχικά το φθινόπωρο του 2021.

Αναμένοντας λοιπόν περισσότερα στοιχεία αναφορικά με το μελλοντικό ηλεκτροκίνητο Hummer Pick-Up, μπορείτε να δείτε το ακόλουθο video που δόθηκε στη δημοσιότητα:

NEO TRANSPORTER
test center