Στην οροφή έχουν τοποθετηθεί 1.183 οπτικές ίνες.

Το μοντέλο αντλεί έμπνευση από το Eagle VIII.

Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι και αυτός εμπνευσμένος από το ίδιο κατόρθωμα.

Νέα Rolls-Royce Wraith Eagle VIII

2.483 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2019)

Να τιμήσει το πρώτο αεροσκάφος που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό χωρίς στάση έχοντας ως πηγή ισχύος, κινητήρες της μάρκας θέλει η Rolls-Royce μέσω της συλλεκτικής αυτής έκδοσης για την Wraith.

To νέο της συλλεκτικό μοντέλο με την ονομασία Wraith Eagle VIII, που θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του κοινού στο φετινό Concorso d Eleganza Villa d Este στις 24-26 Μαΐου, αποκάλυψε η Rolls-Royce.

Το μοντέλο αντλεί έμπνευση από το Eagle VIII, το πρώτο αεροσκάφος που διέσχισε τον Ατλαντικό Ωκεανό χωρίς στάση τον Ιούνιο του 1919, έχοντας ως πηγή ισχύος, κινητήρες της Rolls-Royce.
 
Η εξωτερική εμφάνιση του μοντέλου είναι προσαρμοσμένη έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει την περιπέτεια των δύο πιλότων και για αυτόν τον λόγο, η Wraith Eagle VIII είναι βαμμένη στα χρώματα Selby Silver και Gunmetal Gray. Ο εσωτερικός διάκοσμος είναι και αυτός εμπνευσμένος από το ίδιο κατόρθωμα και για αυτό εξοπλίζεται με Selby Grey και μαύρο δέρμα, εμβλήματα RR, μια πλακέτα που αναφέρει τι είχε δηλώσει ο Winston Churchill σχετικά, επένδυση από ξύλο Ευκαλύπτου κ.α. Τέλος, στην οροφή έχουν τοποθετηθεί 1.183 οπτικές ίνες με τέτοιον τρόπο ώστε να δείχνουν πως ήταν ο ουρανός και τα αστέρια κατά την διάρκεια της πτήσης.

Η παραγωγή θα περιοριστεί στα 50 αυτοκίνητα και η τιμή για το καθένα από αυτά αναμένεται να είναι υψηλότατη.
 

ELASTIKA 2024
NISSAN