• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Δείτε όλες τις πληροφορίες για τη νέα καμπάνια της Toyota που σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε service στο Yaris σας με 62 ευρώ.

Service Yaris με 62 ευρώ

7.613 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/6/2016

Η Τoyota συντηρεί το Yaris σας, 1ης γενιάς, άμεσα και αποτελεσματικά, αλλά και με πολύ χαμηλό κόστος. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το πως μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς για μικρό και μεγάλο service.

 
H Τoyota Ελλάς ανέπτυξε για τον μήνα Ιούνιο μια ιδιαίτερα ελκυστική καμπάνια, την οποία ονόμασε «Yaris1999» για τους ιδιοκτήτες μοντέλων Yaris, ετών παραγωγής από 1999 ως 2005.

Στόχος της μάρκας είναι οι ιδιοκτήτες των οχημάτων αυτών να συντηρήσουν το Yaris τους άμεσα, αποτελεσματικά και με χαμηλό κόστος. Έτσι προσφέρονται το μικρό service με 62 ευρώ και το μεγάλο service με 95 ευρώ, μέχρι και τις 30 Ιουνίου 2016.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν αναλυτικές πληροφορίες για τις δυνατότητες επισκευής και συντήρησης του αυτοκινήτου τους, αλλά και το κόστος που απαιτείται, μπαίνοντας στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα.

Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί μέσα από την ιστοσελίδα, να κλείσει ραντεβού στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Toyota για τη συντήρηση του Yaris του, ή εναλλακτικά να τηλεφωνήσει ή να επικοινωνήσει μέσω e-mail. 

Tags: TOYOTA YARIS