• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στις 15 Ιουλίου θα ξέρουμε πως ακριβώς θα είναι η εξωτερική εμφάνιση του Nissan Ariya.

Στις 15 Ιουλίου έρχεται το Nissan Ariya

8.156 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/6/2020

Δεν αναμένεται να περιμένουμε για πολύ ακόμα προκειμένου να δούμε το νέο ηλεκτρικό crossover της Nissan, καθώς όπως έγινε γνωστό το Ariya θα κάνει το ντεμπούτο του στις 15 Ιουλίου.

NISSAN: Πάρε Qashqai με όφελος 1.500 ευρώ


Όπως ανακοίνωσε επίσημα η ιαπωνική μάρκα το επερχόμενο ηλεκτρικό crossover θα ντεμπουτάρει στην πόλη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας. Όπως αποδεικνύεται και για την παρουσίαση του μοντέλου παραγωγής η Nissan επέλεξε να την πραγματοποιήσει εντός Ιαπωνίας, όπως ακριβώς είχε κάνει για το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Τόκιο του 2019.
 
Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό μοντέλο για τη φίρμα, καθώς θα πλαισιώσει το LEAF, όσον αφορά τη γκάμα των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενώ παράλληλα θα εμπλουτίσει τη γκάμα των SUC/crossover που είναι η πλέον δημοφιλής κυρίως στην Ευρώπη αλλά και σε άλλες αγορές του κόσμου.
 
Εξ όσων γνωρίζουμε μέχρι αυτή τη στιγμή το Ariya θα τοποθετηθεί κάτω από τη νέα γενιά Χ-Τrail από άποψη μεγέθους και θα βασιστεί πάνω σε μια ειδική πλατφόρμα αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Παράλληλα αναμένεται να εξοπλιστεί με το ημι-αυτόνομο σύστημα οδήγησης ProPilot, καθώς και τα πιο πρόσφατα τεχνολογικά συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης οδηγού που προσφέρει  στη Nissan.
 
Αυτή την στιγμή δεν γνωρίζουμε τίποτα επίσημο για το κινητήριο σύνολο, εκτός από το ότι θα είναι πλήρως ηλεκτρικό και θα περιλαμβάνει δύο κινητήρες - έναν σε κάθε άξονα.
 
«Ο κόσμος ψάχνει ένα άλμα προς τα εμπρός. Το Ariya Concept απάντησε σε αυτή την πρόκληση χάρη στα εντυπωσιακά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά, τις εσωτερικές ανέσεις στο εσωτερικό και σπορ επιδόσεις» σημειώνει η εταιρεία. Πλέον όλα τα παραπάνω αλλά και πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά μένουν να φανούν στο μοντέλο παραγωγής που θα δούμε σε περίπου δύο εβδομάδες από σήμερα.