Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το Auto Τρίτη κατάφερε να κάνει την πιο διάσημη διαδρομή της Ελλάδας, τα 470 χλμ. που χωρίζουν την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, με έως και λιγότερα από 30 ευρώ βενζίνης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Auto Τρίτη κατάφερε να κάνει την πιο διάσημη διαδρομή της Ελλάδας, τα 470 χλμ. που χωρίζουν την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, με έως και λιγότερα από 30 ευρώ βενζίνης.

Στο νέο Auto Τρίτη: Αθήνα - Θεσσαλονίκη με 30 ευρώ

6.841 Επισκέψεις στο άρθρο (14/4/2014)

Στο νέο τεύχος του Αuto Τρίτη παρουσιάζουμε την απόλυτη δοκιμή οικονομίας: oδηγήσαμε 470 χλμ. με 6 νέα βενζινοκίνητα μικρά και μικρομεσαία best seller μοντέλα, καθώς και ένα diesel crossover σε ρόλο guest star για να πάρουμε τις απαντήσεις...

Για μία ακόμα φορά το Auto Τρίτη πέτυχε αυτό που κανένας δεν είχε σκεφτεί και δεν είχε επιχειρήσει. Κατάφερε να κάνει την πιο διάσημη διαδρομή της Ελλάδας, τα 470 χλμ. που χωρίζουν την Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη, με έως και λιγότερα από 30 ευρώ βενζίνης. Μαζί του σε αυτή την προσπάθεια 6 σύγχρονα, βενζινοκίνητα best seller, μικρά και μικρομεσαία, και ένα γοητευτικό, ολοκαίνουριο crossover που έκαιγε πετρέλαιο. Από την άλλη έχουμε και την επικαιρότητα με δύο πρώτες και αποκλειστικές δοκιμές, αφού δοκιμάσαμε πρώτοι το εντελώς νέο Ford Fiesta ST, που είναι το ισχυρότερο και το γρηγορότερο Fiesta παραγωγής, που έχει γίνει ποτέ. Στον αντίποδα δοκιμάσαμε το πιο οικονομικό VW Golf, το οποίο στην έκδοση 1,6 TDI Bluemotion καταναλώνει μόλις 3,2 λτ./100 χλμ. και εκπέμπει μόνο 85 γρ.CO2/χλμ. 
Kαι επειδή το downsizing αφορά πλέον και τις πολυτελείς λιμουζίνες, συγκρίνουμε τη BMW 320i με την άρτι αφιχθείσα Mercedes-Benz C180, με αμφότερα τα μοντέλα να «φορούν» τούρμπο κινητήρες στα 1.600 κ.εκ. 
Για το τέλος αφήσαμε τα άκρως ενδιαφέροντα και υπερπλήρη αφιερώματα στα λιπαντικά και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις αντηλιακές μεμβράνες αυτοκινήτων, ενώ υπάρχει και αφιέρωμα για την προετοιμασία του ταξιδιού για το Πάσχα. Μαζί και ένας ενδιαφέρον άρθρο για να κάνετε το δικό σας σπιτικό… κοκορέτσι. Αυτά και άλλα περισσότερα, μαζί με προτάσεις για Πασχαλινές αποδράσεις, στο νέο Αuto Tρίτη, που θα βρείτε στα περίπτερα από αύριο…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
TRANSPORTER IAA