Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έντεκα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα μικρά δοκιμάσαμε και μέσα σε όλα καταφέραμε να βρούμε με πόσα χλμ./ώρα ταξιδεύουν καταναλώνοντας λιγότερα από 5,0 λτ./100 χλμ.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έντεκα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα μικρά δοκιμάσαμε και μέσα σε όλα καταφέραμε να βρούμε με πόσα χλμ./ώρα ταξιδεύουν καταναλώνοντας λιγότερα από 5,0 λτ./100 χλμ.

Στο νέο Auto Τρίτη: Μικρά diesel, που δεν καίνε «τίποτα»

8.100 Επισκέψεις στο άρθρο (12/5/2014)

Στο νέο τεύχος του Auto Τρίτη δημοσιεύουμε μια μεγάλη δοκιμή οικονομίας με μικρά diesel που δεν καίνε τίποτα. Όχι 1, όχι 5, αλλά 11 μικρά πετρελαιοκίνητα μοντέλα καταθέτουν τα διαπιστευτήρια της οικονομίας τους. Παράλληλα παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το ανανεωμένο VW Golf, που έρχεται με 1.000άρη κινητήρα, ενώ αφήνουμε και τα… μυαλά μας να πάρουν λίγο αέρα δοκιμάζοντας πρώτοι το νέο Audi A3 Cabriolet. Φυσικά υπάρχουν πολλές ακόμα δοκιμές, αφιερώματα και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Τα μικρά diesel έχουν όλη την τεχνολογία για να προσφέρουν μεταξύ άλλων και σπουδαία οικονομία καυσίμου. Έντεκα σύγχρονα πετρελαιοκίνητα μικρά δοκιμάσαμε και μέσα σε όλα καταφέραμε να βρούμε με πόσα χλμ./ώρα ταξιδεύουν καταναλώνοντας λιγότερα από 5,0 λτ./100 χλμ. Τα μικρά diesel σκοράρουν στην οικονομία, αλλά υπάρχουν και 6 άλλα μοντέλα που σκοράρουν με τα προσόντα τους στο Car Champions League, που οργανώσαμε. Παρουσιάζουμε σε αποκλειστικότητα το ανανεωμένο VW Golf, που έρχεται με πιο δυναμική εμφάνιση, αλλά κυρίως για πρώτη φορά με 1.000άρη κινητήρα. Από την άλλη έχουμε και την επικαιρότητα. Έτσι οδηγούμε πρώτοι και μάλιστα στην Ελλάδα, τις νέες Bentley V8 GT & Flying Spur και δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Audi A3 Cabriolet στην έκδοση 1,4 TFSI. Δοκιμάζουμε τη νέα Citroen C4 Picasso 1,6 e-HDi, το νέο Peugeot 1,6 e-HDi και το δικίνητο VW Tiguan 1,4 TSI DSG 160 PS. Kαι επειδή τα αυτόματα μοντέλα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη δοκιμάζουμε 3 μικρά (Ford FiestaNissan MicraToyota Yaris), που λύνουν τα χέρια ειδικά στην κίνηση εντός πόλεως.Για το τέλος αφήσαμε τα άκρως ενδιαφέροντα και υπερπλήρη αφιερώματα στα εξειδικευμένα συνεργεία και τις υπηρεσίες after sales της Οpel. Αυτά και άλλα περισσότερα, στο νέο Αuto Tρίτη, που θα βρείτε στα περίπτερα από αύριο 13/5/2014…

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
MASTER