Τα Toyota Yaris 1,33, Ford Fiesta 1,0 EcoBoost και VW Polo 1,2 TSI, κρατούν την σημαία των βενζινοκίνητων μοντέλων ψηλά!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα Toyota Yaris 1,33, Ford Fiesta 1,0 EcoBoost και VW Polo 1,2 TSI, κρατούν την σημαία των βενζινοκίνητων μοντέλων ψηλά!

Συγκρίνουμε 3 βενζινοκίνητα best-sellers!

43.287 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2013)

Στο στίβο των πωλήσεων των σύγχρονων βενζινοκίνητων μικρών, πρωταγωνιστούν το μοντέλα της δοκιμής. Το καθιερωμένο Toyota Yaris 1,33, το πρόσφατα ανανεωμένο Ford Fiesta 1,0 EcoBoost των 100 ίππων, αλλά και το δημοφιλές VW Polo 1,2 TSI με 90 ίππους.

Μπορεί οι εκδόσεις diesel των σύγχρονων μικρών να σπάνε τα ταμεία στις επιλογές του κοινού, αλλά εξίσου ολοκληρωμένες, συμφέρουσες και οικονομικές λύσεις μπορεί να βρει κανείς εφόσον επιλέξει τις εκδόσεις βενζίνης των μοντέλων της δημοφιλούς κατηγορίας. Αυτό αποδεικνύεται από τα μοντέλα της συγκριτικής δοκιμής που αξιολογούνται στις δημοφιλείς βενζινοκίνητες εκδόσεις τους και τα οποία στελεχώνουν την κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας τους. 
Το ανανεωμένο Ford Fiesta μας συστήνεται με ένα από τα καλύτερα σύνολα βενζίνης της αγοράς, τον 1.000 άρη EcoBoost των 100 ίππων. Το βενζινοκίνητο Yaris ήταν best seller με τον κινητήρα βενζίνης 1,33, ακόμα και πριν βγει η diesel εκδοχή του. 
Τέλος, το VW Polo εξοπλισμένο με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 TSI είναι, για πολλούς, ακόμα πιο ολοκληρωμένο από το αντίστοιχο 1.200άρι diesel. Με τιμές που ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους, το καθένα προσεγγίζει το ίδιο θέμα από διαφορετικό δρόμο. Ποιο τα καταφέρνει καλύτερα; 
200 διαθέσιμα στοιχεία για VOLKSWAGEN  POLO(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)
200 διαθέσιμα στοιχεία για TOYOTA  YARIS(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)
200 διαθέσιμα στοιχεία για FORD  FIESTA(τεχνικά χαρακτηριστικά - εξοπλισμός - μετρήσεις - εγγυήσεις...)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

OPEL NEA MONTELA
test center