Active City Stop
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Active City Stop

Τεχνολογία

43.300 Επισκέψεις στο άρθρο (17/4/2013)

1. Active City Stop: To Fiesta διαθέτει στάνταρ το σύστημα αποφυγής συγκρούσεων με χαμηλές ταχύτητες που γνωρίσαμε στο Focus. Με αυτό Είναι εφικτή η αποφυγή συγκρούσεων με ταχύτητες μέχρι 15 χλμ./ώρα και η μείωση της σφοδρότητάς τους με ταχύτητες μέχρι 30 χλμ./ώρα. 

2. SYNC: Από την έκδοση Trend με τον 100άρη κινητήρα (όπως αυτή της δοκιμής) και πάνω, το Fiesta εφοδιάζεται με σύστημα που επιτρέπει τη συνδεσιμότητα με φωνητική ενεργοποίηση για τηλεφωνικές κλήσεις και μουσικές επιλογές από συσκευές συνδεδεμένες μέσω Bluetooth ή USB. Το SYNC περιλαμβάνει και τη λειτουργία του Emergency Assistance. Μέσω αυτού το αυτοκίνητο καλεί αυτόματα σε βοήθεια στην περίπτωση που εμπλακεί σε σύγκρουση. 

3. Touch & Go: Το σύστημα πολυμέσων Touch&Go με οθόνη αφής συνδυάζει σύστημα πλοήγησης, ραδιόφωνο, σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο μέσω Bluetooth και απευθείας πληκτρολόγηση στην οθόνη, λειτουργία audio streaming για αναπαραγωγή αρχείων ήχου και υποδοχές Aux και USB, για σύνδεση με εξωτερικές πηγές αποθήκευσης, αλλά και κάμερα οπισθοπορείας.

SYNC

SYNC

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto