Ποια έχουν τα καλύτερα φώτα με λάμπες αλογόνου;

Ποια έχουν τα καλύτερα φώτα με λάμπες αλογόνου;

Tα 5 SUV με τα καλύτερα φώτα αλογόνου

23.344 Επισκέψεις στο άρθρο

Τα φώτα πάνω τους… Μέσα από το μεγάλο τεστ φώτων στα μικρομεσαία SUV, βρίσκουμε και σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα με φώτα αλογόνου.

Η μεγάλη δοκιμή του Test Center του περιοδικού που αφορά στα φώτα των μικρομεσαίων SUV, μας έδωσε πολύτιμα συμπεράσματα. Μετρώντας την ένταση του παραγόμενου φωτός και με βάση τον ανθρώπινο παράγοντα αξιολογούμε την έκταση του φωτός, την ένταση και την κατεύθυνσή του και το εύρος της φωτεινής δέσμης με οδηγό, τα εμπόδια από 5 έως 70 μέτρα εμπρός από το κάθε αυτοκίνητο. Ανάμεσα στα 18 μοντέλα που συγκρίναμε, σε αυτές τις δύο σελίδες σας παρουσιάζουμε τα 5 καλύτερα, με την πιο διαδεδομένη και προσιτή τεχνολογία φώτων, με λάμπες αλογόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Λαμπτήρες αλογόνου
Είναι η επικρατέστερη επιλογή από τους κατασκευαστές, αντικαθιστώντας τις λάμπες πυρακτώσεως και προσφέροντας ικανοποιητικό φωτισμό. Αποτελούνται από ένα νήμα βολφραμίου, το εξωτερικό γυαλί κατασκευάζεται από χαλαζία για να είναι ανθεκτικό σε θερμοκρασίες της τάξης των 600 βαθμών Κελσίου, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει αδρανές αέριο και ατμοί ιωδίου ή βρωμίου. Η κατασκευαστική απλότητα και η μεγάλη διάρκεια ζωής είναι τα σημεία «κλειδιά» της επιτυχίας της συγκεκριμένης τεχνολογίας, ενώ η θερμοκρασία χρώματος αγγίζει περίπου τα 3.000Κ, γι` αυτό ο οδηγός αντιλαμβάνεται ένα πιο κίτρινο φωτισμό σε σχέση με τις νεότερες τεχνολογίες. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN