Το εσωτερικό του Mondeo διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Η σχεδίαση είναι από τις πλέον σύγχρονες στην κατηγορία.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εσωτερικό του Mondeo διακρίνεται για τα ποιοτικά του χαρακτηριστικά. Η σχεδίαση είναι από τις πλέον σύγχρονες στην κατηγορία.

Εσωτερικό-Χώροι: Πολύ καλή ποιότητα και σύγχρονη σχεδίαση

38.469 Επισκέψεις στο άρθρο (26/3/2015)

Χωροταξικά, οι μεγάλες διαστάσεις του αμαξώματος του νέου Mondeo επαληθεύονται και στην πράξη, με όλες τις μετρήσεις μας μάλιστα να δείχνουν βελτίωση σε σχέση με το παρελθόν, παρότι οι διαστάσεις δεν είναι όλες μεγαλύτερες. 

Έτσι, στο πίσω κάθισμα θα μετακινηθούν με περισσότερη άνεση 3 ενήλικες επιβάτες, έχοντας στη διάθεσή τους άνετο χώρο για τα γόνατά τους και αρκετό για τα κεφάλια και τους ώμους τους. Αντίστοιχα πολύ καλή είναι και η άνεση στα εμπρόσθια καθίσματα. Στο πεδίο του πορτ-μπαγκάζ, ο διαθέσιμος όγκος έχει αυξηθεί σημαντικά είτε κανείς επιλέξει την έκδοση με ρεζέρβα ανάγκης (+13 λτ.), είτε με κιτ επισκευής ελαστικού (+10 λτ.). Το τελικό νούμερο μάλιστα και στις δύο περιπτώσεις, είναι υπέρ-αρκετό για τις ανάγκες μιας οικογένειας. Στην όλη πρακτικότητα του χώρου εντάσσεται και το πολύ μεγάλο άνοιγμα της πόρτας του πορτ-μπαγκάζ στην 5θυρη έκδοση της δοκιμής μας (ανοίγει μαζί με το τζάμι), το οποίο μάλιστα στον εξοπλισμό Titanium γίνεται και ηλεκτρικά, μέσω διακόπτη στο κλειδί, το ταμπλό ή και πάνω στην 5η πόρτα.

Aνετο για επιβάτες και αποσκευές
Ένα από τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του Mondeo ήταν οι προσφερόμενοι χώροι για τους επιβάτες και η άνεση. Και αυτό παραμένει βασικός κανόνας και στο νέο μοντέλο, αφού στο εσωτερικό του θα χωρέσουν εύκολα ακόμη και οι μεγαλόσωμοι επιβάτες. Όσον αφορά στη χωρητικότητα του πορτ-μπαγκάζ αυτή είναι μεγάλη και στα 550 λίτρα του (με κιτ επισκευής) θα χωρέσουν με άνεση όλα τα υπάρχοντα μιας πολυμελούς οικογένειας. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί και το μεγάλο άνοιγμα της 5ης πίσω πόρτας (ανοίγει και ηλεκτρικά), η οποία διευκολύνει ιδιαίτερα τη φόρτωση. Για τους πιο απαιτητικούς, τέλος, θα πρέπει να σημειωθεί ότι υπάρχει και το στέισον αμάξωμα, το πορτ-μπαγκάζ του οποίου μπορεί να φτάσει τα 1.630 λίτρα. 

Το χειρόφρενο είναι πλέον ηλεκτρικό, για ακόμη περισσότερη άνεση κατά την εκκίνηση-ακινητοποίηση.

Το χειρόφρενο είναι πλέον ηλεκτρικό, για ακόμη περισσότερη άνεση κατά την εκκίνηση-ακινητοποίηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center