Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Ξαναγίνεσαι παιδί και δεν ρυπαίνεις.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ξαναγίνεσαι παιδί και δεν ρυπαίνεις.

Θες πατίνι; Πάρε Hyundai

3.205 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2017)

Oι Κορεάτες συνεχίζουν να εκπλήσσουν με τη δημιουργικότητά τους και μετά το ηλεκτρικό Ioniq, παρουσιάζουν ένα ακόμα πιο «καθάρο» μοντέλο.

Η Hyundai βρίσκεται σε διαρκώς ανοδική πορεία την τελευταία δεκαετία, φτάνοντας στην 6η θέση των κατασκευαστών παγκοσμίως. Δείγμα της νέας εποχής, η παρουσίαση του πρότζεκτ “Ioniq”, το οποίο φιλοδοξεί να γίνει το κορεατικό αντίστοιχο του υπο-brand “i” της BMW.

Θυμίζει λίγο καροτσάκι λαϊκής εδώ, έτσι;

Θυμίζει λίγο καροτσάκι λαϊκής εδώ, έτσι;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Στα πλαίσια της διεθνούς έκθεσης τεχνολογιών CES που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Λας Βέγκας, η Hyundai παρουσίασε ένα νέο εξοπλιστικό στοιχείο του ηλεκτροκίνητου μοντέλου της. Έχοντας υπόψη την κυκλοφοριακή συμφόρηση των μεγάλων αστικών κέντρων, ο κορεατικός κολοσσός σχεδίασε ένα ηλεκτρικό πατίνι για να κινείται ο οδηγός του Ιoniq σε μέρη που το αυτοκίνητο δεν πηγαίνει, όπως το μετρό ή τα εμπορικά κέντρα.
 
Δείτε περισσότερα νέα στο AutoΤρίτη

Το λιλιπούτειο  ηλεκτρικό scooter διπλώνει και τοποθετείται στο εσωτερικό της πόρτας, όπου φορτίζει και μπορεί να αντέξει βάρος μέχρι 110 κιλά. Διαθέτει προβολάκια εμπρός – πίσω για να αποφεύγονται τα ατυχήματα τη νύχτα, επιταχύνει με το άνοιγμα ενός διακόπτη στον αντίχειρα και επιβραδύνει είτε με το κλείσιμό του είτε με τη χρήση ενός μίνι-πεντάλ πάνω από τον πίσω τροχό. Για επιπλέον ασφάλεια διαθέτει αισθητήρα ανίχνευσης βάρους, ο οποίος αποτρέπει την κίνηση σε περίπτωση που ο χειριστής δεν έχει ανέβει πλήρως στην επιφάνεια.

Προς το παρόν βρίσκεται σε φάση πρωτότυπου, αλλά συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να περάσει στην παραγωγή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
ALL SEASON BRIDGESTONE NEXEN TOYO