Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Το νέο θηρίο της Nissan, δεν «μασάει», όπου και αν βρεθεί.

Το νέο θηρίο της Nissan, δεν «μασάει», όπου και αν βρεθεί.

Το Νavara στη Μέση Ανατολή

3.461 Επισκέψεις στο άρθρο (8/12/2016)

Ικανό να αντιμετωπίσει όλων των ειδών τα εμπόδια, το Navara ξεπέρασε και τις δυσκολίες στους αμμόλοφους της Μέσης Ανατολής.

Οι ¶ραβες θα μπορούσαν να αντλήσουν τα βίντεο από την Ευρώπη, που σχετίζονται με τις «βαριές» εργασίες ενός Navara, παρόλα αυτά προτίμησαν να το παρουσιάσουν, με δικό του φόντο, τους αμμόλοφους στη Μέση Ανατολή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αυτή, δεν ήταν μια εύκολη δουλειά για την ομάδα που είναι υπεύθυνοι marketing, κυρίως σε μια χώρα με τελείως διαφορετική αγορά και αυτοκινητιστική κουλτούρα.
Δεδομένου ότι οι άραβες, είναι συνηθισμένοι σε «διαδικασίες» αντοχής, το σκηνικό που στήθηκε ήταν το καταλληλότερο, με το Navara να αφήνει τα διαπιστευτήριά του, σε 3 διαφορετικές δοκιμές.

Ικανό να ανταπεξέλθει και στις πιο σκληρές απαιτήσεις και οδηγικές συνθήκες, το Νavara «αντέχει» να βάλει στη καρότσα του βάρος ενός τόνου, αντιθέτως μπορεί να δείξει και το καθημερινό του πρόσωπο σε ένα οικογενειακό πικ-νικ, είτε σε μια εξόρμηση στη θάλασσα.

Το Navara προσφέρεται με έναν κινητήρα 2.5 λίτρων βενζίνης ή Diesel, με απόδοση 168 ίππων και συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο είτε με ένα 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ :
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NOS AXIZEI