3 φωτογραφίες »

Teaser του επερχόμενου hypercar.

Το hypercar της Aυστραλίας

2.104 Επισκέψεις στο άρθρο (25/9/2020)

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει την κατασκευή του υπολογίζει πως το αυτοκίνητο θα αποδίδει 1.400 άλογα και αναφέρει πως θα βασίζεται πάνω σε πλατφόρμα από ανθρακόνημα.


Ένα υπερ-αυτοκίνητο που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί φτιάχνει ο Paul Halstead από την Αυστραλία, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα ο ίδιος υποστηρίζει.

Ο Halstead έχει μεγάλη εμπειρία στην αυτοκινητοβιομηχανία καθώς ήταν ο υπεύθυνος πίσω από το πρότζεκτ Giocattolo Group B, ένα αυτοκίνητο που βασιζόταν στην Alfa Romeo και κατασκευαζόταν στην Αυστραλία την δεκαετία του 1980, έχοντας κάτω από το καπό έναν V8 κινητήρα της Opel.

Aυτή την στιγμή ο Halstead έχει στην διάθεσή του μόνο κάποια σκίτσα και κάποιες πρώτες φωτογραφίες για το πώς θα μοιάζει το μοντέλο, ωστόσο δεν δίστασε να ανακοινώσει κάποιες πρώτες πληροφορίες για το τι πρόκειται να δούμε στο μέλλον.

Η ονομασία του υπερ-αυτοκινήτου είναι Giocattolo Marcella και θα εξοπλίζεται με ανθρακονημάτινο σασί και μεταξόνιο ολόιδια με αυτά της Lamborghini Aventador. H ισχύς θα πηγάζει από έναν W16 κινητήρα που θα αποτελείται από δύο 7λιτρους V8 κινητήρες LS7 της Chevrolet που θα προσφέρουν χαμηλό κέντρο βάρους στο μοντέλο και ιπποδύναμη 1.400 ίππων. Το μοτέρ θα συνεργάζεται με 6άρι σειριακό κιβώτιο και διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης.

Στόχος του Ηalstead είναι το Giocattolo Marcella να παρουσιαστεί στην Έκθεση Pebble Beach Concours d`Elegance τον Ιούλιο του 2022.
 

AUTOFIT PASXA
4green