Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους

O χώρος του εργοστασίου της ιταλικής φίρμας στον οποίο θα λάβει χώρα και η παραγωγή του SUV της Lamborghini, διπλασιάστηκε από 80.000 σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα.

Tο καλωσόρισμα της Urus (+vid)

1.880 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Ένα όμορφο βίντεο με το οποίο η Lamborghini αποδεικνύει ότι είναι έτοιμη να καλωσορίσει την επερχόμενη Urus, έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία.

Όπως έχει ειπωθεί πολλές φορές ο χώρος του εργοστασίου της ιταλικής φίρμας στον οποίο θα λάβει χώρα και η παραγωγή του SUV της Lamborghini, διπλασιάστηκε από 80.000 σε 160.000 τετραγωνικά μέτρα, κατά τη διάρκεια των 18 μηνών, στην οποία ο κατασκευαστής λειτούργησε με πλήρη παραγωγική ικανότητα και πέτυχε νέες πωλήσεις ρεκόρ πέρυσι.
 
Το τρίτο μοντέλο Lamborghini, μετά τις Huracan και Aventador, θα διπλασιάσει την παραγωγή της εταιρείας σε 7.000 μονάδες, ενώ το νέο SUV θα κατασκευαστεί και θα δοκιμαστεί σύμφωνα με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές.
 
Συγκεκριμένα η μάρκα αναφέρει πως η νέα γραμμή συναρμολόγησης, που ονομάζεται «Manifattura Lamborghini», ενσωματώνει ορισμένες τεχνολογίες παραγωγής τελευταίας τεχνολογίας, που αποσκοπούν να βοηθήσουν τους εργαζόμενους στην κατασκευή της Urus, κυρίως στους τομείς της δεξιοτεχνίας, της εξειδίκευσης, της εργονομίας αλλά και της ασφάλειας.
Όταν η νέα Urus θα κάνει το ντεμπούτο της στις 4 του Δεκέμβρη, θα πρόκειται για το δεύτερο SUV της φίρμας μετά την LM002, ενώ ένας από τους στόχους της θα είναι η κατάκτηση του ρεκόρ της πίστας του Nurburgring στην κατηγορία της, χρησιμοποιώντας ένα 4.0-λίτρων twin-turbo V8 κινητήρα, που κατασκευάστηκε από τον όμιλο Volkswagen, με απόδοση περίπου στους 650 ίππους.
  

Mercedes
Leasing