Γιατί best seller το Yaris;

Γιατί best seller το Yaris;

50.142 Επισκέψεις στο άρθρο

Το Toyota Yaris είναι το πρώτο στις πωλήσεις μοντέλο της ελληνικής αγοράς για το 2015. Πως το κατάφερε και ποια είναι τα -κρυμμένα- μυστικά της επιτυχίας του;

Το ιαπωνικό μικρό, το Toyota Yaris, είναι ο απόλυτος κυρίαρχος των πωλήσεων στην ελληνική αγορά (3.755 πωλήσεις για την περίοδο Ιαν.-Οκτ.), ενώ διαχρονικά βρίσκεται ψηλά στις πωλήσεις. Έχει καταφέρει να κερδίσει την προτίμηση του αγοραστικού κοινού για πολλούς λόγους, ο καθένας ιδιαίτερα σημαντικός. 
Πρώτα από όλα ανέκαθεν συνοδευόταν με πολύχρονη εργοστασιακή εγγύηση η οποία ενίσχυε τη φήμη του… ιαπωνικού,  ότι δηλαδή «δεν σπάει, δεν χαλάει». Έπειτα, έρχεται με πολλές επιλογές κινητήρων (υβριδικό, diesel και βενζινοκίνητο). Aρα για κάποιον που θέλει να κινείται μέσα στην πόλη είναι το απόλυτο εργαλείο, αφού σαν υβριδικό κινείται ηλεκτρικά και με «μηδενική» κατανάλωση, ενώ για όποιον κάνει πολλά χιλιόμετρα ο δοκιμασμένος 1,4 D-4D είναι πολύ οικονομικός και με εξαιρετικές επιδόσεις. Τρίτο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι η ευελιξία και η ευκολία χρήσης. 
Τα πάντα είναι τοποθετημένα εκεί που πρέπει, αισθάνεσαι πίσω από το τιμόνι του από την πρώτη φορά που θα μπεις πως το οδηγείς χρόνια. Και τέλος, πολύ σημαντικό και αυτό, είναι η άριστη εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων. Το μήκος του είναι μόλις 3,9 μέτρα, όμως οι χώροι στο εσωτερικό, όπως αποκαλύπτεται από τα νούμερα των μετρήσεών μας, μπορούν να συγκριθούν με μοντέλα της επόμενης κατηγορίας. Ας το δούμε όμως πιο αναλυτικά και τους 5 λόγους της επιτυχίας του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto