Οι εικόνες του Virtuel Car μας δίνουν μία καλή γεύση από το μελλοντικό Yaris TS.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι εικόνες του Virtuel Car μας δίνουν μία καλή γεύση από το μελλοντικό Yaris TS.

Έρχεται το Yaris TS;

20.403 Επισκέψεις στο άρθρο (29/2/2016)

Η Toyota έχει επιβεβαιώσει εδώ και λίγο καιρό πως ετοιμάζει καυτή έκδοση του Toyota Yaris και αυτές οι ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες δείχνουν πως θα μπορούσε να είναι.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε το στέλεχος της Toyota ετοιμάζεται καυτή έκδοση του Yaris που θα χτυπήσει τον ανταγωνισμό των hot hatch, όπως τα VW Polo GTi, Opel Corsa OPC και Ford Fiesta ST, προωθώντας παράλληλα και την επιστροφή της Toyota στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι. 
Αυτό πυροδότησε όπως είναι λογικό το καλλιτεχνικό χέρι διάφορων, ανεξάρτητων σχεδιαστών που έσπευσαν να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή για το πως θα είναι το Yaris TS. Στις παραπάνω ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες από τον Virtuel Car βλέπουμε το Yaris αρκετά επιθετικό με εμπρός προφυλακτήρα ο οποίος διαθέτει μεγάλες εισαγωγές αέρα, κόκκινες λεπτομέρειες, επιθετικότερη μάσκα, μεγάλες ζάντες και ανασχεδιασμένο πίσω προφυλακτήρα. 
Όπως είχαμε γράψει και στο παρελθόν, η γρήγορη έκδοση του Yaris είναι πολύ πιθανό να εξοπλίζεται με έναν 4κυλινδρο κινητήρα turbo του οποίου η δύναμη θα διοχετεύεται στους εμπρός τροχούς μέσω ενός 6ταχυτου χειροκίνητου κιβωτίου. Τελικές τεχνικές λεπτομέρειες δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πάντως τα πρώτα νούμερα που ακούγονται είναι για ιπποδύναμη έως και 240 άλογα. Οι πιο τολμηροί κάνουν λόγο για 300 ίππους με τη βοήθεια ηλεκτρικού μοτέρ (υβριδική τεχνολογία Toyota).
Όπως είναι φυσικό σε τέτοιες εκδόσεις, αλλαγές θα υπάρχουν στο set up της ανάρτησης, στα φρένα αλλά και στο εσωτερικό. 

Το πίσω μέρος ακολουθεί την επιθετική σχεδίαση του εμπρός.

Το πίσω μέρος ακολουθεί την επιθετική σχεδίαση του εμπρός.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda