Mega Test άνεσης σε 17 μικρομεσαία SUV

154.717 Επισκέψεις στο άρθρο (25/4/2019)
Mega Test άνεσης σε 17 μικρομεσαία SUV

Ποιο είναι το πιο άνετο μικρομεσαίο SUV στο δρόμο; Σε πιο θα ταξιδέψεις χωρίς να σου παίρνει ο θόρυβος τα αυτιά; Και σε ποιο θα βρείτε τους περισσότερους χώρους, αλλά και τα πιο πολλά κομφόρ; To Test Center του AutoΤρίτη αξιολόγησε 17 μοντέλα της κατηγορίας και έχει τις απαντήσεις.

Αρκετές φορές έχουμε αναφέρει πόσο σημαντικό είναι ένα μοντέλο να διαμορφώνει ευχάριστο περιβάλλον για τους επιβάτες. Ναι μεν είναι σημαντικές οι επιδόσεις ενός μοντέλου, όπως και η οικονομία καυσίμου, ωστόσο όταν περνάς ένα μεγάλο μέρος της ζωής σου μέσα στο αυτοκίνητό σου, ε σίγουρα δε θες να ταλαιπώρησαι.
Εξάλλου, όπως διαμορφώνεις το σπίτι σου, το γραφείο σου και όποιο άλλο χώρο περνάς πολλές ώρες, με τρόπο ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες σου και να σου προσφέρει όσο το δυνατόν πιο άνετη παραμονή, το ίδιο θέλεις και για το αυτοκίνητό σου. 

Τι χρειάζεστε για μια ξεκούραστη και άνετη διαδρομή. Να κάθεστε αναπαυτικά, να μην υπάρχει θόρυβος στην καμπίνα, αλλά και να μπορείτε να βολέψετε τα πράγματά σας, ώστε να μην ακουμπάνε αριστερά και δεξιά και φυσικά να μην δυσανασχετείς κάθε φορά που πέφτεις σε μια μικρή λακκούβα.

`Ανεση Extended
«Ανεση Extended» λοιπόν. To test που αξιολογεί πόσο άνετη είναι η παραμονή των επιβατών μέσα στο αυτοκίνητό κατά τη μετακίνησή τους Το νέο μεγάλο εγχείρημα του Test Center μας και μια δοκιμασία που θα διαβάσετε μόνο στο AutoΤρίτη. Eφτασε η ώρα για τα μικρομεσαία SUV. 

Οι τομείς που εξετάζουμε είναι η λειτουργία της ανάρτησης και πόσο αποτελεσματικά θα αποσβέσει μια εγκάρσια ανωμαλία στο δρόμο, ο θόρυβος που περνάει μέσα στην καμπίνα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, ο διαθέσιμος χώρος για το κεφάλι και τα γόνατα των επιβατών, καθώς και οι έξτρα παροχές που προσφέρει ο εξοπλισμός και κάνει πιο εύκολη την παραμονή εντός της καμπίνας.
Σελίδα 2Εργονομία: Για τους «καλοπερασάκηδες» vol.2
Σελίδα 3Ποιο είναι το πιο εργονομικό;
Σελίδα 4Ανάρτηση
Σελίδα 5Τα πιο ευρύχωρα μικρομεσαία SUV
Σελίδα 6Jeep Compass, VW Tiguan και Peugeot 3008 τα πιο ήσυχα
NEO TRANSPORTER
test center