2 φωτογραφίες »

Τα 3 πρόσωπα του νέου Toyota Yaris

49.826 Επισκέψεις στο άρθρο

Οικογένεια πλήρης: To νέο Yaris αποτελεί το νέο big thing της Toyota. Δεν είναι μόνο του όμως. Έχει μαζί του άλλα δύο δυνατά χαρτιά, την crossover εκδοχή (Toyota Yaris Cross) και την καυτή σπορ έκδοση (Yaris GR). Έτσι, η οικογένεια Yaris είναι πλέον πλήρης…


To Yaris είναι το απόλυτο best seller της ελληνικής αγοράς και ένα από τα πιο καλοπουλημένα αυτοκίνητα παγκοσμίως. Στη χώρα μας βρίσκεται στην πρώτη θέση των charts των ελληνικών πωλήσεων από το 2013 και καθόλου τυχαία. Με value for money τιμή, compact διαστάσεις αλλά ευρύχωρο εσωτερικό, εργονομία και ευελιξία στο maximum, μοντέρνα σχεδίαση, καλή ποιότητα κατασκευής, ολοκληρωμένη οδική συμπεριφορά και μια πλήρη γκάμα κινητήρων είναι μια ολοκληρωμένη αυτοκινητιστική «προσωπικότητα» που καλύπτει πολλαπλές ανάγκες.

Η νέα του γενιά καθυστέρησε ελαφρώς και αυτό γιατί φέρνει νέα στοιχεία τόσο σε εμφάνιση και τεχνολογία, όσο και σε κινητήρες και ακολουθεί τη νέα λογική της Toyota σε σχεδίαση και καινοτομίες. Παράλληλα και λίγο μετά την επίσημη παρουσίασή του ενισχύει την δυναμικότητα του ονόματός του με την προσθήκη δύο εντελώς διαφορετικών εκδόσεων στην γκάμα του. Η μία είναι η crossover εκδοχή του που θα διεκδικήσει την πρωτιά στην δημοφιλή κατηγορία των B-SUV και η δεύτερη είναι η πιο σπορ έκδοση που είχε ποτέ το Yaris, η έκδοση Gazoo Racing (GR) η οποία «χτυπάει» στην πάντα ενδιαφέρουσα κατηγορία των μικρών hot hatch αυτοκινήτων. Έτσι, η οικογένεια Yaris είναι πλέον πλήρης και εδώ θα μάθετε τα πάντα για το κάθε μέλος της.

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center