Ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος κόπηκε.

Το πιο χαμηλωμένο Niva στον κόσμο (+vid)

3.882 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2020)

Δεν γνωρίζουμε όλα τα Lada Niva που κυκλοφορούν ανά τον κόσμο, όμως είμαστε σίγουροι πως το συγκεκριμένο είναι το πιο χαμηλωμένο, με την απόστασή του από το έδαφος να θυμίζει μονοθέσιο της Formula 1.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο δεν μιλάμε για ένα Niva που αποχωρίστηκε την εργοστασιακή ανάρτηση για κάποια άλλη, αλλά για ένα έργο το οποίο χρειάστηκε πολύ δουλειά από τους ρώσους τεχνίτες για να φτάσουν με υπηρηφάνεια να του δώσουν τον τίτλο του πιο χαμηλωμένου Lada Niva.
 
Ένα μεγάλο μέρος του αμαξώματος κόπηκε και προκειμένου να βρουν χώρο οι τροχοί, οι πίσω επιβάτες έχασαν τις θέσεις τους. Σε ότι αφορά τους μπροστά αυτοί βρήκαν τον επιπλέον χώρο που ζητούσαν ανοίγοντας το συγκεκριμένο σημείο στο καπό. Ένα πολύ μεγάλο μέρος του κινητήρα είναι επίσης έξω από το καπό, ενώ έχουν αφαιρεθεί όλα τα παράθυρα συμπεριλαμβανομένου και του παρμπρίζ. Αυτοί που ψάχνουν την εξάτμιση θα τη βρουν στο δεξί μπροστινό φτερό.
 
Τα ρωσικά μας δε μας βοηθάνε να βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα από το παρακάτω βίντεο, ωστόσο η εικόνα μιλάει από μόνη της. Δείτε το!   
 

NEO TRAFIC
skoda