Η εμφάνιση, η συμπεριφορά και ο ήχος της Ford Mustang είναι τα βασικά συστατικά του κλασικού muscle car.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η εμφάνιση, η συμπεριφορά και ο ήχος της Ford Mustang είναι τα βασικά συστατικά του κλασικού muscle car.

Αποκαλύπτεται η νέα Ford Mustang

9.254 Επισκέψεις στο άρθρο (5/12/2013)

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί επίσημα η παρουσίαση της νέας Ford Mustang, η οποία φέρει έναν νέο 2,3 λτ. EcoBoost κινητήρα, ενώ αποτελεί και την πρώτη γενιά που θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη.

Σήμερα θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της η νέα γενιά ενός από τα πιο classic muscle cars όλων των εποχών. Η νέα Ford Mustang. Το εν λόγω μοντέλο έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές χολιγουντιανές ταινίες, από τις πιο πρόσφατες μέχρι τις πιο κλασικές, μιας και η «ζωή» του μοντέλου ξεκίνησε από τα μέσα του 60. Πάνω από 9 εκατομμύρια Mustang έχουν πουληθεί από το 1964, οπότε και λανσαρίστηκε για πρώτη φορά, ενώ η νέα γενιά θα κυκλοφορήσει για πρώτη φορά και στην ευρωπαϊκή αγορά.
Επιβλητική
Οι σχεδιαστές της νέας Ford Mustang ξεκίνησαν από λευκό φύλλο χαρτί και δημιούργησαν δύο μοντέλα, fastback και convertible, που ενσαρκώνουν στην ουσία τα βασικά χαρακτηριστικά της Mustang. Πιο συγκεκριμένα, διακρίνεται από το χαμηλότερο ύψος της οροφής και το φαρδύτερο στήσιμο, ενώ τα νέα πιο «επιθετικά» φωτιστικά σώματα και η μεγάλη γρίλια στη μάσκα του μοντέλου, το καθιστά πιο επιβλητικό από ποτέ.
Εσωτερικό για πιλότους
Μεγάλα, σαφή όργανα εμφανίζουν τις πληροφορίες ακριβώς μπροστά από τον οδηγό σε μία ευρύχωρη καμπίνα με cockpit αεροπορικού τύπου, ενώ εργονομικοί διακόπτες και κουμπιά παρέχουν τον έλεγχο. Το πλάτος και η νέα πίσω ανάρτηση αυξάνουν την ευρυχωρία στην περιοχή των ώμων και των γοφών των επιβατών και δημιουργούν έναν πρακτικό χώρο αποσκευών.
Κινητήρας που της... αρμόζει
Η εμφάνιση, η συμπεριφορά και ο ήχος της Ford Mustang είναι βασικά συστατικά του κλασικού muscle car. Η Ford Mustang προσφέρει εξαιρετικές επιλογές κινητήρων και ρυθμίσεων πλαισίου που έχουν βελτιστοποιηθεί, ώστε να ικανοποιούν τις προσδοκίες των Ευρωπαίων οδηγών. Κάτω από το καπό, ο V8 5.0 L κινητήρας της Ford αποδίδει πάνω από 426 ίππους και ροπή 529 Nm, ενώ πλαισιώνεται και από έναν νέο 2.3 EcoBoost ο οποίος φέρνει προηγμένες τεχνολογίες στη Mustang προσφέροντας επιδόσεις turbo με την απόδοση καυσίμου και τις εκπομπές CO2 να είναι περιορισμένες.
Αναλυτικότερα, ο 2.3 EcoBoost της Mustang χρησιμοποιεί άμεσο ψεκασμό, μεταβλητό χρονισμό εκκεντροφόρων και υπερσυμπίεση για την παραγωγή ωφέλιμης ισχύος. Η πολλαπλή εισαγωγή και το κέλυφος του υπερσυμπιεστή πετυχαίνουν ισχύ πάνω από 309 ίππους και ροπή 407 Nm. Ένα αυτόματο κιβώτιο διαθέτει χειριστήρια αλλαγής σχέσεων στο τιμόνι (paddles), για όσους επιθυμούν να έχουν το δικαίωμα επιλογής μεταξύ άνεσης και ελέγχου.

Ο 2,3 λτ. EcoBoost της Mustang αποδίδει πάνω από 309 ίππους και ροπή 407 Nm.

Ο 2,3 λτ. EcoBoost της Mustang αποδίδει πάνω από 309 ίππους και ροπή 407 Nm.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto