Η υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Toyota Yaris έρχεται πιο προσιτή από ποτέ.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η υβριδική έκδοση του ανανεωμένου Toyota Yaris έρχεται πιο προσιτή από ποτέ.

Δοκιμή: Ανανεωμένο Toyota Yaris Hybrid

91.426 Επισκέψεις στο άρθρο (20/10/2014)

Τονίζοντας την εικόνα του και βελτιώνοντας περαιτέρω την άνεση και την ποιότητά του, το ανανεωμένο Toyota Yaris προβάλει περισσότερο δυναμισμό και υποστηρίζει περαιτέρω την ηγετική του θέση στις πωλήσεις. Η υβριδική του έκδοση μάλιστα, έρχεται και πιο προσιτή από ποτέ.

Στα γρήγορα:• Με πιο δυναμική εμφάνιση• Υβριδικό σύστημα 100 ίππων• Μέση κατανάλωση 3,3 λτ./100 χλμ.• Κοστίζει 15.620 ευρώ
+ Εμφάνιση, ποιότητα εσωτερικού, εργονομία, χώροι-πρακτικότητα, κατανάλωση στην πόλη, ποιότητα κύλισης
- Κατανάλωση εκτός πόλεως, αίσθηση φρένων
Η ανανεωμένη γενιά του
Toyota Yaris είναι εδώ και πλέον, το αγοραστικό κοινό της χώρας μας έχει ακόμη περισσότερους λόγους απόκτησης του απόλυτου best-seller της ελληνικής αγοράς. Στο ανανεωμένο μοντέλο, η Toyota προχώρησε σε αλλαγές που έχουν να κάνουν κυρίως στη ενίσχυση της εικόνας του, τη βελτίωση των επιπέδων άνεσης και της ηχομόνωσης στο εσωτερικό, διατηρώντας παράλληλα το προνόμιο της ύπαρξης 3 διαφορετικών εκδόσεων «καυσίμου» στη γκάμα (βενζίνη, diesel, υβριδικό). Το υβριδικό μοντέλο, αντιπροσωπεύοντας το 31% των πωλήσεων όλων των Yaris (στην Ευρώπη) συνεχίζει να είναι η πιο hi-tech επιλογή στη γκάμα και εμείς, το δοκιμάζουμε πρώτο από όλα τα άλλα ανανεωμένα Yaris.
Πιο δυναμικό από ποτέΗ σχεδιαστική φιλοσοφία της Toyota αλλάζει και αυτό η μάρκα μας το έδειξε με το νέο Aygo, που απέκτησε πρώτο την καινούργια «X» μάσκα όλων των μελλοντικών μοντέλων της μάρκας. Το ανανεωμένο Yaris από την πλευρά του, είναι το δεύτερο νέο χρονικά μοντέλο της Toyota που αποκτά αυτή τη νέα μάσκα, κερδίζοντας σε δυναμισμό και κύρος.Παράλληλα, η μάσκα αυτή πλαισιώνεται από νέα φανάρια με LED φωτιστικά ημέρας, μεγαλύτερη σε διαστάσεις εισαγωγή, αλλά και μεγαλύτερο λογότυπο της Toyota. Στο πλάι, ξεχωρίζουν οι νέας σχεδίασης ζάντες 16 ιντσών, ενώ πίσω διακρίνονται τα ανανεωμένα φωτιστικά με λαμπτήρες LED, αλλά και ο φρεσκαρισμένος προφυλακτήρας. Αεροδυναμικά, το υβριδικό Yaris τα καταφέρνει και πάλι πολύ καλά, με τον συντελεστή οπισθέλκουσας να παραμένει χαμηλά στο cd: 0,286.
Σε χαμηλότερες τιμέςΠαρότι ανανεωμένο και γενικά αναβαθμισμένο, το Toyota Yaris Hybrid έρχεται στη χώρα μας με μειωμένες τιμές σε σχέση με πριν. Έτσι, μετά και την έκπτωση των 580 ευρώ, το κόστος της αρχικής έκδοσης Active βρίσκεται στα 15.620 ευρώ, όντας 1.260 ευρώ φθηνότερο σε σχέση με το προ-ανανέωσης μοντέλο.Και αυτό μάλιστα συμβαίνει χωρίς να έχει γίνει καμία έκπτωση στον εξοπλισμό, με το Toyota Yaris Hybrid Active να περιλαμβάνει στάνταρ σύστημα VSC (σύστημα ελέγχου της πρόσφυσης), 7 αερόσακους, αυτόματο κλιματισμό, ηχοσύστημα, 2 ηλεκτρικά παράθυρα, ηλεκτρικούς καθρέπτες κ.λπ. Στα συν του μοντέλου παραμένει και η 6ετής εγγύηση της Toyota.

Αισθητή βελτίωση στην άνεση για το ανανεωμένο υβριδικό Yaris, με την ανάρτηση και το πλαίσιο να διαχειρίζονται καλύτερα από πριν τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Αισθητή βελτίωση στην άνεση για το ανανεωμένο υβριδικό Yaris, με την ανάρτηση και το πλαίσιο να διαχειρίζονται καλύτερα από πριν τις ανωμαλίες του οδοστρώματος.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center