Η μέχρι σήμερα εικόνα αλλά σαφώς ανανεωμένη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η μέχρι σήμερα εικόνα αλλά σαφώς ανανεωμένη.

Νέο Lada Niva;

7.368 Επισκέψεις στο άρθρο (9/5/2016)

Δεν αποκλείεται το 2018 η Lada να μας παρουσιάσει το νέο Niva 4X4.

Δημοσιεύματα θέλουν την Avtovaz να εργάζεται αυτή τη στιγμή για το σχεδιασμό της επόμενης γενιάς Lada 4X4, για να συνεχιστεί η αναθεωρημένη στρατηγική της μάρκας που έχει δημιουργήσει με τα Lada Vesta και Lada XRAY.
Το 2018 το Lada Niva 4Χ4 θα είναι διαθέσιμο ως 5 θυρο μοντέλο, ενώ η τύχη της 3 θυρης έκδοσης είναι ακόμα άγνωστη. Είναι ασαφές ακόμη εάν η Lada θα συνεχίσει να κατασκευάζει το Niva με τον παλαιό σχεδιασμό ή αν θα καταλήξει σε ένα σύγχρονο εξωτερικό σχεδιασμό. Οι προκλήσεις εδώ είναι οι ίδιες που είχαν συναντήσει η Land Rover για το Defender και η Mercedes-Benz για την επόμενη γενιά G-Class.
Μετά από σχεδόν 42 χρόνια, το νέο Lada Niva 4X4 θα μπορούσε να βασίζεται στο νέο Chevrolet Niva, το οποίο δεν είναι τυχαίο καθώς η Ρώσικη εταιρία συνεργάζεται αποκλειστικά με την GM. Αν συνεχιστεί αυτή η συνεργασία τότε το νέο Lada Niva 4X4 θα τροφοδοτείται από έναν κινητήρα 1.8 λίτρων βενζίνης με απόδοση 122 ίππων. Το λογικό μέχρι στιγμής είναι να συνδυάζεται με ένα πεντατάχυτο μηχανικό κιβώτιο, καθώς και ένα σύστημα τετρακίνησης, 4WD με διαφορικό που κλειδώνει.
Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν το Lada Niva 4X4

Μια νέα εικόνα εξωτερικού σχεδιασμού, που μπορεί να υιοθετήσει η Avtovaz από την GM.

Μια νέα εικόνα εξωτερικού σχεδιασμού, που μπορεί να υιοθετήσει η Avtovaz από την GM.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto