Χωρίς ιδιαίτερο καμουφλάζ έκανε την εμφάνιση του στο δρόμο το νέο Audi Q5.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Χωρίς ιδιαίτερο καμουφλάζ έκανε την εμφάνιση του στο δρόμο το νέο Audi Q5.

Νέο Audi Q5 στο δρόμο

4.525 Επισκέψεις στο άρθρο (24/8/2016)

Την εμφάνιση τους έκαναν οι πρώτες κατασκοπευτικές εικόνες από το επερχόμενο Audi Q5 στο δρόμο, το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών.

Με το ντεμπούτο του να αναμένεται μέχρι το τέλος του έτους, φαίνεται πως οι άνθρωποι της γερμανικής μάρκας έχουν βγάλει στο δρόμο το Q5 και μάλιστα χωρίς να έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις λεπτομέρειες με καμουφλάζ.
Όπως θα δείτε και στις εικόνες η δεύτερη γενιά του Audi Q5 έχει κρατήσει το στοιχεία που το χαρακτηρίζουν, από τον προκάτοχό του, ωστόσο έχουν πραγματοποιηθεί καίριες αλλαγές στην εξωτερική του σχεδίαση, καθώς ξεχωρίζουν η ανασχεδιασμένη γρίλια, οι νέοι προφυλακτήρες, τα καινούργια φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω, αλλά και οι νίκελ λεπτομέρειες που διατρέχουν το αμάξωμα σε όλο του το μήκος στο πλάι.
Το νέο Audi Q5, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, θα βασίζεται πάνω στην MLB-Evo πλατφόρμα, η οποία έχει φιλοξενήσει και τη δεύτερη γενιά του μεγαλύτερου «αδελφού» της οικογένειας, Q7, την πέμπτη γενιά του A4, τη νέα δεύτερη γενιά του A5 Coupe, αλλά και την Bentley Bentayga.
Τέλος, σε ότι αφορά την παλέτα των μηχανικών συνόλων, που αναμένεται να εξοπλίσουν το νέο SUV της γερμανικής φίρμας, λέγεται ότι θα απαρτίζεται από τετρακύλινδρα και εξακύλινδρα μοτέρ βενζίνης και πετρελαίου με γκάμα από 1,4 έως και 3,0 λτ., ενώ για τη μετάδοση της κίνησης θα υπάρχουν επιλογές μεταξύ 6τάχυτου μηχανικού, 7τάχυτου αυτόματου S tronic αλλά και του 8τάχυτου tiptronic. Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικά χαρακτηριστικά θα αποκαλυφθούν μετά την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Χαρακτηριστική είναι η νίκελ φάσα που διατρέχει ολόκληρο το αμάξωμα στο πλάι.

Χαρακτηριστική είναι η νίκελ φάσα που διατρέχει ολόκληρο το αμάξωμα στο πλάι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto