Το καθαρόαιμο 4x4 μοντέλο έχει αλλάξει πολύ λίγο κατά τη διάρκεια των 40 ετών που παράγεται.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το καθαρόαιμο 4x4 μοντέλο έχει αλλάξει πολύ λίγο κατά τη διάρκεια των 40 ετών που παράγεται.

40 χρόνια Niva

9.370 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2017)

Η Lada δημιουργεί δύο επετειακές εκδόσεις για να γιορτάσει τα 40 χρόνια πορείας του σκληροτράχηλου Niva οι οποίες θα είναι περιορισμένης παραγωγής και για την ακρίβεια θα παραχθούν μόλις 1977 μονάδες με τον αριθμό να ορίζεται από τη χρονολογία που ξεκίνησε η παραγωγή του μοντέλου.

Αν θέλουμε να αναφερθούμε σε Σοβιετικά αυτοκίνητα, η πρώτη μάρκα που μας έρχεται στο μυαλό είναι η Lada και το θρυλικό μοντέλο της, το Niva.

Το εσωτερικό συνεχίζει να είναι ουσιαστικά το ίδιο με αυτό του 1977.

Το εσωτερικό συνεχίζει να είναι ουσιαστικά το ίδιο με αυτό του 1977.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με τη νοοτροπία των απολύτως βασικών που το διέπει, το Niva έχει μια πορεία η οποία μετρά ήδη σαράντα χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων ελάχιστα έχει αλλάξει και αυτό μόνο εξωτερικά καθώς στο εσωτερικό παραμένει Σπαρτιάτικο όπως πάντα.

Ωστόσο, η Lada για να γιορτάσει τα σαράντα χρόνια του μοντέλου έπρεπε να ετοιμάσει κάτι, όπως και έκανε. Δημιούργησε δύο ειδικές εκδόσεις του Niva, (αν και πλέον αποκαλείται 4x4) οι οποίες ονομάζονται “Edition” και “40th Anniversary” οι οποίες θα παραχθούν σε 1977 κομμάτια.Η “Edition” μπορεί να παραγγελθεί σε μπεζ, κόκκινο, λευκό, τερακότα και γκρι-μπλε ενώ στο εσωτερικό περιλαμβάνονται επιλογές όπως έντονο κόκκινο-πορτοκαλί καντράν, ανοξείδωτες επενδύσεις στο άνοιγμα των θυρών, επενδύσεις στο τιμόνι και στα καθίσματα από οικολογικό δέρμα με διάφορα ντεκόρ και μια επιγραφή που υποδεικνύει τον επετειακό χαρακτήρα του οχήματος.

Όσο για την έκδοση “40th Anniversary”, στο εξωτερικό έχει χακί χρώμα το οποίο χρησιμοποιείται για πρώτη φορά, στο εσωτερικό η ταπετσαρία είναι μαύρου χρώματος ενώ περιλαμβάνεται παρόμοια επιγραφή.

Η διάθεση αυτών των ειδικών εκδόσεων θα ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto