Mercedes GLA UrbanStyle Edition

Mercedes CLA Shooting Brake UrbanStyle Edition

Mercedes CLA Coupé UrbanStyle Edition

Προαιρετικά μπορούν να επιλεγούν θερμαινόμενα δερμάτινα καθίσματα.

Στο ταμπλό συναντούμε ενθέσεις σε ανθρακόνημα και αλουμίνιο.

Zoom στη λεπτομέρεια του πλαϊνού μαρσπιέ.

Νέες UrbanStyle εκδόσεις Mercedes

5.207 Επισκέψεις στο άρθρο (29/5/2018)

Η Mercedes λανσάρει τη νέα έκδοση UrbanStyle για τις B-Class, GLA και όλες τις version της CLA, που αντλεί έμπνευση από τις AMG εκδόσεις με σπορτίφ πινελιές

Η γερμανική premium φίρμα εμπλουτίζει τη γκάμα των προσφερόμενων εκδόσεων για τα compact μοντέλα της προσθέτοντας μια νέα έκδοση με σπορτίφ αισθητικά στοιχεία την οποία ονομάζει UrbanStyle. Η εν λόγω έκδοση παίρνει αισθητικά στοιχεία από τις AMG εκδόσεις, χωρίς να υπάρχουν βελτιώσεις στα μηχανικά μέρη.
 

Αναλυτικότερα, όσον αφορά στο εξωτερικό, στα μοντέλα UrbanStyle περιλαμβάνεται νέο bodykit, LED φωτιστικά σώματα και ζάντες αλουμινίου της AMG, ενώ οι φρέσκες πινελιές περνούν και στην καμπίνα με το νέο πολυλειτουργικό, τριάκτινο, δερμάτινο σπορ τιμόνι και τις ενθέσεις σε ανθρακόνημα και αλουμίνιο. Σε ό,τι αφορά τις ζάντες το πακέτο περιλαμβάνει 18άρες για τις B-Class και CLA, ενώ η GLA εφοδιάζεται με τροχούς 19 ιντσών, που συμπληρώνουν τον «άγριο» χαρακτήρα της έκδοσης.

Περνώντας στο σημαντικότερο κομμάτι, που δεν είναι άλλο από εκείνο του κόστους αγοράς, η B-Class UrbanStyle Edition τιμάται από 31.755 ευρώ, η CLA Coupé UrbanStyle Edition από 33.546 ευρώ, η CLA Shooting Brake UrbanStyle Edition από 34.141 ευρώ και τέλος η GLA UrbanStyle Edition από 33.058 ευρώ. Ωστόσο, σημειώνουμε πως οι συγκεκριμένες εκδόσεις προσφέρονται αποκλειστικά για την γερμανική αγορά, χωρίς να υπάρχουν πληροφορίες για το πέρασμά τους στις υπόλοιπες αγορές της Γηραιάς Ηπείρου.

Toyota
test center