Την αναβαθμισμένη Mustang Shelby GT350R παρουσίασε η Ford.

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι πως η Mustang Shelby GT350R αποκτά νέα γεωμετρία εμπρός ανάρτησης.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5.2 λίτρων V8 κινητήρας.

Ντεμπούτο για τη Ford Mustang Shelby GT350R

5.516 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2019)

Την αναβαθμισμένη Mustang Shelby GT350R παρουσίασε η Ford, η οποία επωφελείται από την τεχνολογία της GT500, ενώ υπάρχουν και κάποια νέα χρώματα στο σύνολο της παλέτας.

Το βασικό χαρακτηριστικό είναι πως η Mustang Shelby GT350R αποκτά νέα γεωμετρία εμπρός ανάρτησης, ενώ έχει λάβει και ένα επανασχεδιασμένο αρθρωτό σύστημα διεύθυνσης, το οποίο δανείζεται από την ολοκαίνουργια Shelby GT500. Για να αυξηθεί η εμπιστοσύνη του οδηγού και η ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης, προστίθεται επίσης μια νέα βάση τιμονιού και ένα αναβαθμισμένο ηλεκτρικό σύστημα υποβοήθησης.
 
Από κει και πέρα, διαθέσιμα είναι τέσσερα νέα χρώματα (Grabber Lime, Twister Orange, Iconic Silver και Red Hot Metallic), ενώ η ισχυρή Mustang κερδίζει επίσης το σύστημα FordPass Connect. Το τελευταίο επιτρέπει στον ιδιοκτήτη μέσω μίας εφαρμογής για smartphone, να βρίσκει το αυτοκίνητο, να κλειδώνει ή να ξεκλειδώνει τις πόρτες, να παρακολουθεί τη στάθμη του καυσίμου και του λαδιού, αλλά και να δέχεται ειδοποιήσεις σχετικά με τη συντήρηση του αυτοκινήτου.
 
Κάτω από το καπό βρίσκεται ο 5.2 λίτρων V8 κινητήρας, ο οποίος προσφέρει 533 ίππους και 582 Nm ροπής. Σε ότι αφορά το κιβώτιο ταχυτήτων μοναδική επιλογή αποτελεί ένα εξατάχυτο χειροκίνητο.
 
Τέλος να σημειωθεί πως η Shelby GT350R διατηρεί το ίδιο σύστημα μετάδοσης κίνησης με την GT350, αλλά διαθέτει περισσότερα χαρακτηριστικά τα οποία δίνουν έμφαση στην οδήγησή της στην πίστα όπως, τροχούς από ανθρακονήματα και αναθεωρημένου κιτ αμαξώματος με διαφορετικό μπροστινό σπλίτερ και πιο επιθετική πίσω αεροτομή.

OPEL NEA MONTELA
test center