Έρχεται «καυτό» Toyota GR Yaris

32.718 Επισκέψεις στο άρθρο (6/11/2019)

Το παιχνίδι της αποκάλυψης του ισχυρού Toyota GR Yaris Prototype ξεκίνησε με τη δημοσίευση ενός teaser σε μορφή εικόνας στο twitter της ιαπωνικής φίρμας. Μάθετε πότε θα αποκαλυφθεί το GR4 Yaris.


Ο τελευταίος γύρος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι θα χρίσει και επίσημα τον Οττ Τάνακ ως πρωταθλητή και ενδέχεται να αποτελέσει τον αγώνα που θα ανεβάσει την Toyota Gazoo Racing στο ψηλότερο σκαλοπάτι του βάθρου στο πρωτάθληματα κατασκευαστών. Εντούτοις, οι χαρές δεν θα περιοριστούν στο αυστηρά αγωνιστικό σκέλος. Αυτό γιατί στην Αυστραλία θα γίνει το επίσημο ντεμπούτο του πρωτότυπου Toyota GR Yaris, για το οποίο δημοσιεύθηκε μια εικόνα στο twitter της Toyota Ευρώπης.

Το teaser δείχνει σε δύο σημεία την ύπαρξη του λογότυπου GR-4, κάτι το οποίο εντείνει τα σενάρια για τον εφοδιασμό του με σύστημα τετρακίνησης. Αλλωστε δεν είναι και απίθανο, μιας και υπάρχει η απαραίτητη τεχνογνωσία όπως επίσης και τα εξαρτήματα απευθείας από το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι. Πληροφορίες για τον κινητήρα του μοντέλου δεν υπάρχουν προς το παρόν, καθώς η Toyota έχει φροντίσει να κρατήσει ερμητικά κλειστά τα χαρτιά της, όμως, αυτό που γνωρίζουμε ήδη και έχει επιβεβαιωθεί από το ιαπωνικό στρατόπεδο είναι πως ετοιμάζονται πολλές και διάφορες ισχυρές εκδόσεις για το μικρό τους.

Καταλήγοντας, σημειώστε πως το Ράλι Αυστραλίας θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως και τις 17 Νοεμβρίου ενώ η παρουσίαση του Toyota GR Yaris Prototype θα γίνει την τελευταία μέρα του αγώνα, δηλαδή στις 17/11.

Δείτε το tweet της Toyota Ευρώπης:
 

Hyundai
vw