Η έκδοση θα προσφερθεί στις ΗΠΑ για μόνο 30 αυτοκίνητα.

Η νέα Shelby Super Snake Bold Package

3.486 Επισκέψεις στο άρθρο (23/12/2019)

Αυτό είναι το νέο πακέτο που ετοίμασε η Shelby American για το δημοφιλές pony car.

H Shelby Αmerican φαίνεται πως δεν σταματά να εργάζεται πάνω στα μοντέλα της Ford, και έτσι, μετά τα F-150 Super Snake Sport και GT500 Dragon Snake, η προσοχή της στρέφεται στην Mustang GT. Ντεμπούτο κάνει λοιπόν η Super Snake έκδοση του μοντέλου με το καινούριο πακέτο Bold Package που προσφέρεται με τους τρεις δημοφιλέστερους χρωματικούς συνδυασμούς με τους οποίους προσφέρονταν το pony car στην δεκαετία του 1970.

Φωτογραφίες υπάρχουν μόνο για την Mustang στο χρώμα Twister Orange σε συνδυασμό με μαύρες ρίγες αλλά η Shelby American προσφέρει ακόμα την Shadow Black βαφή με πράσινες ρίγες και την Green Lime με μαύρες ρίγες. Στο εσωτερικό, η έκδοση Super Snake έχει είτε πράσινες είτε πορτοκαλί λεπτομέρειες ανάλογα την χρωματική επιλογή που έχει γίνει στο αμάξωμα.

Με δεδομένο ότι το πακέτο Bold αφορά μόνο την εξωτερική εμφάνιση, δεν υπάρχουν αλλαγές στα μηχανικά σύνολα, κάτι που σημαίνει πως η Mustang με τον υπερτροφοδοτούμενο V8 των 5,0 λίτρων, με την φροντίδα της Shelby American, αποδίδει 710 ή 825 άλογα σε συνεργασία είτε με 6άρι μηχανικό είτε με 10άρι αυτόματο κιβώτιο.

Η έκδοση θα προσφερθεί στις ΗΠΑ για μόνο 30 αυτοκίνητα (κάποια επιπλέον θα κατασκευαστούν για άλλες αγορές) είτε αυτά είναι coupe είτε είναι cabrio, με τον οίκο να αναφέρει πως κάποια από αυτά θα πουληθούν σε κάποιες αντιπροσωπείες.
 

Mercedes
moto