2 φωτογραφίες »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα και προέρχονται από την ιστοσελίδα Autoexpress.

Σχέδιο «προάγγελος» του Audi Q5 Sportback

3.540 Επισκέψεις στο άρθρο (30/6/2020)

Μετά το ανανεωμένο Q5 η Audi προετοιμάζεται να εμπλουτίσει τη γκάμα της μέσω του Q5 Sportback. Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή, νέα ανεξάρτητα σχέδια ήρθαν στη δημοσιότητα προκειμένου να δώσουν μία πρώτη εικόνα της εξωτερικής εμφάνισης που θα έχει το γερμανικό SUV.


Το νέο Audi Q5 Sportback θα αποτελέσει την κουπέ εκδοχή του Q5, το οποίο ανανεώθηκε πολύ πρόσφατα. Μέχρι στιγμής η Audi δεν έχει προχωρήσει στη δημοσίευση κάποιας εικόνας, το έκανε όμως ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, ο οποίος συγκέντρωσε όλα τα στοιχεία που υπάρχουν και προσπάθησε να προοικονομήσει την εμφάνιση του αυτοκινήτου.
 
Όπως μπορούμε να δούμε το νέο Sportback μοντέλο της Audi θα διαθέτει νέους προβολείς LED, έναν αναθεωρημένο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα και ελαφρώς στενότερη μάσκα. Στο πίσω μέρος τα φωτιστικά σώματα θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό με αυτά του τυπικού Q5, όντας βέβαια κατάλληλα για να ταιριάζουν με τον συνολικό σχεδιασμό της «ουράς» που θα είναι διαφορετικός αφού μιλάμε για την κουπέ έκδοση.
 
Το εσωτερικό του Audi Q5 Sportback θα είναι δάνειο από αυτό του facelift Q5. Ως εκ τούτου, ο εξοπλισμός μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει θερμαινόμενα μπροστινά σπορ καθίσματα, κλιματισμό τριών ζωνών, cruise control και μεγαλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνης αφής 10,1 ιντσών. Φυσικά όπως συμβαίνει με όλα τα μοντέλα της Audi έτσι και με αυτό ο κατάλογος με τον προαιρετικό εξοπλισμό θα είναι ιδιαίτερα μακρύς.
 
Στο κομμάτι των κινητήρων τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο όμως το Q5 Sportback πιθανότατα θα ακολουθήσει την πεπατημένη του Q5. Αυτό σημαίνει πως μεταξύ άλλων στην ευρωπαϊκή αγορά η γερμανική μάρκα θα το εξοπλίσει με τον ήπια υβριδικό 2λιτρο TDI κινητήρα με ισχύ 204 ίππων και 400 Nm ροπής. Φυσικά παρών θα είναι και ένας υπερτροφοδοτούμενης τετρακύλινδρος κινητήρας βενζίνης 2,0 λίτρων όπως και ίσως ένας V6 TDI.
 
Τέλος σε ότι αφορά το πιο ισχυρό Audi SQ5 Sportback θα διαθέτει μια αναβαθμισμένη έκδοση του βενζινοκινητήρα 3,0 λίτρων V6 που θα συνοδεύεται με ένα υβριδικό σύστημα 48 volt. Η ιπποδύναμη θα φτάνει περίπου τα 350 άλογα.

Toyota
moto