Είναι υπερυψωμένα, έχουν δυναμική σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, μοντέρνα-ενισχυμένα αμαξώματα και δυνατότητες κίνησης σε ποικιλία εδαφών.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Είναι υπερυψωμένα, έχουν δυναμική σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, μοντέρνα-ενισχυμένα αμαξώματα και δυνατότητες κίνησης σε ποικιλία εδαφών.

Crossover που μπαίνουν κάθε μέρα στο δακτύλιο

71.771 Επισκέψεις στο άρθρο (7/4/2014)

O crossover χαρακτήρας τους σου επιτρέπει να κινηθείς απρόσκοπτα και ελεύθερα εκτός πόλης, ενώ οι χαμηλές εκπομπές CO2 σου δίνουν το ελεύθερο να κυκλοφορείς κάθε μέρα στο δακτύλιο. Γνωρίστε τρία crossover που είναι και ικανά στο χώμα και οικονομικά σε κατανάλωση…

Τα crossover της νέας γενιάς δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτά του παρελθόντος. Τόσο όσον αφορά τις επιδόσεις, την εμφάνιση, την οδική συμπεριφορά, όσο και τις εκτός δρόμου ικανότητες ή την κατανάλωση. Είναι υπερυψωμένα, έχουν δυναμική σχεδίαση, σύγχρονη τεχνολογία, μοντέρνα-ενισχυμένα αμαξώματα και δυνατότητες κίνησης σε ποικιλία εδαφών, παρότι -ενίοτε- τους λείπει η τετρακίνηση ώστε να μειωθεί η κατανάλωση καυσίμου.
 
Και μιας που αναφερθήκαμε στην κατανάλωση, αναλογιστείτε πως καίνε όσο ένα μικρομεσαίο, ή διαφορετικά ότι εκπέμπουν λιγότερα από 140 γρ. CO2 ανά χιλιόμετρο, γεγονός που πέραν των χαμηλών τελών κυκλοφορίας (maximum 154 ευρώ) σου δίνουν και την χαρά της ελεύθερης πρόσβασης στον «Πράσινο» Δακτύλιο κάθε μέρα. Τρανταχτά παραδείγματα αυτής της θεωρίας είναι τα Ford Kuga, Toyota RAV-4 και VW Tiguan που όλα τους εκπέμπουν κάτω από 140 γρ./χλμ. CO2, ενώ έχουν και πολύ χαμηλή κατανάλωση. Ας τα γνωρίσουμε καλύτερα.
Value for money: Το σκαλί των 25.000 ευρώ
Η τιμή των τριών μοντέλων της δοκιμής μας υπερβαίνει το σκαλί των 25.000 ευρώ κάτι όμως που είναι λογικό αφού δεν πρόκειται για «εισαγωγικές» βενζινοκίνητες εκδόσεις. Αντίθετα, έχουμε να κάνουμε με 2λιτρες πετρελαιοκίνητες προτάσεις και προηγμένη τεχνολογία, γεγονος που ανεβάζει το κόστος. Αναλυτικότερα τώρα, πιο οικονομικό στην απόκτηση είναι το VW Tiguan (25.700 ευρώ), το Ford Kuga είναι το ακριβότερο (27.374) ωστόσο και το μοντέλο με τον πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, ενώ λίγο πιο κάτω (σε λεφτά) έρχεται το Toyota RAV4 (27.005 ευρώ) που όμως είναι και το μοναδικό τετρακίνητο. Για αυτό και σε συνδυασμό με τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας μπορεί να θεωρηθεί ως το best value for money μοντέλο εκ των τριών.

Τo νέο Toyota RAV4 τα καταφέρνει περίφημα, ακόμα και πολύ πιο μακριά από εκεί που θα χρειαστεί να πάνε οι αγοραστές του.

Τo νέο Toyota RAV4 τα καταφέρνει περίφημα, ακόμα και πολύ πιο μακριά από εκεί που θα χρειαστεί να πάνε οι αγοραστές του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center