Ένα πακέτο βελτιώσεων για τη νέα Mustang βρίσκεται πλέον στη διάθεση των ιδιοκτητών του μοντέλου της Ford.

Η αναβαθμισμένη Mustang της Steeda

2.831 Επισκέψεις στο άρθρο (28/9/2017)

Ένα πακέτο βελτιώσεων για τη νέα Mustang βρίσκεται πλέον στη διάθεση των ιδιοκτητών του μοντέλου της Ford.

Το συγκεκριμένο πακέτο που προέρχεται από την εταιρεία Steeda περιλαμβάνει εξωτερικές αναβαθμίσεις αλλά και ενημερώσεις του κινητήρα Coyote V8 5.0 λίτρων για καλύτερη απόδοση.
 
Οι εξωτερικές αναβαθμίσεις περιλαμβάνουν τους εισαγωγείς κρύου αέρα, τα αναθεωρημένα φτερά , νέο καπό και προφυλακτήρα, ο συνδυασμός των οποίων δίνει στο αυτοκίνητο μια πιο επιθετική εικόνα, αλλά και καλύτερες επιδόσεις.
Επιπλέον, σύμφωνα με δηλώσεις του επικεφαλής επιχειρήσεων της εταιρείας Glen Vitale θα υπάρξουν και νέα επιλογές οδήγησης, που δεν συνδυάζονται με καμία από τις προηγούμενες Mustang μέσω νέων εξαρτημάτων ανάρτησης που δοκιμάζονται από την Steeda.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει το μέγιστο που μπορεί τόσο στην απόδοση του κινητήρα όσο και στο σύστημα ανάρτησης: «Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στο να βεβαιωθούμε ότι τα τμήματα που αναπτύσσουμε συμπληρώνουν αυτό που η Ford έχει ήδη κάνει με στόχο να προσφέρει τη μέγιστη δυναμική τόσο στον κινητήρα όσο και στην ανάρτηση».  

NEO TRAFIC
moto