Δείτε πρώτοι όλα όσα θα βρείτε στις Premium σελίδες του νέου τεύχους του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφόρησε στα περίπτερα όλης της χώρας.

Νέο AutoΤρίτη Premium!

5.675 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2017)

Το Auto Τρίτη μια φορά το μήνα θα εστιάζει στο Premium: όχι μόνο στα αυτοκίνητα αλλά και στις υπηρεσίες, τις εμπειρίες και τα ταξίδια τα οποία δίνουν αυτή την ανώτερη αίσθηση για την οποία είμαστε διατεθειμένοι να πληρώσουμε κάτι παραπάνω για να τη γευτούμε.

Η αρχή γίνεται σήμερα, 24 Οκτωβρίου, με το Τεύχος 43 στο οποίο η συντακτική ομάδα του αγαπημένου σας περιοδικού έχει ετοιμάσει για εσάς τα εξής θέματα και μεγάλες αποκλειστικότητες:
 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ – ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ – ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΕΣ όλα με Premium αέρα:
 
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ 
Δείτε πώς θα είναι η νέα Mercedes G-Class, το ανανεωμένο Range Rover, τις σκέψεις της Ferrari για ένα αληθινό SUV και πολλά ακόμη.
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ  
Νέα DS 7 Crossback: Παρουσιάζουμε σε βάθος το νέο πολυτελές crossover των Γάλλων.
 
ΟΔΗΓΟΥΜΕ
Nέα BMW X3 
Tαξίδι στην Πορτογαλία για να δούμε από κοντά τη νέα γενιά του SAV της BMW. Πλήρεις οδηγικές εντυπώσεις σε μια γνωριμία που σας ενδιαφέρει πολύ. 
 
Νέα Porsche Cayenne  
Στην Ισπανία η Porsche έβαλε τις τελευταίες πινελιές στην Cayenne κι εμείς βρεθήκαμε εκεί για να αναφέρουμε όλα τα στοιχεία, πριν από όλους.
 
ΜΕGA TEST
Audi R8 V10 Spyder
Διαβάστε την αναλυτική δοκιμή ενός εκ των πλέον εξωτικών οχημάτων στους ελληνικούς δρόμους σήμερα.
 
Mercedes-AMG GLC 43 Coupe  
To νέο AMG μοντέλο με βάση ένα SUV της Mercedes έρχεται να δείξει πόσα περιθώρια για αυθεντικό σπορ χαρακτήρα υπάρχουν αρκεί ο κατασκευαστής να έχει θέληση και μεράκι.
 
Jeep Compass 
Δοκιμάζουμε την έκδοση ντίζελ και περιγράφουμε τις premium φιλοδοξίες που έχει το μοντέλο με το γνώριμο όνομα αλλά και το εντελώς νέο στιλ.
 
Volvo XC60  
Νέο μεσαίο crossover από τη Volvo. Μπορεί να λειτουργήσει ως μικρό XC90;
 
TEST: Mercedes S-Class: Το κατά πολλούς Καλύτερο αυτοκίνητο στον Κόσμο, ανανεώθηκε κι εμείς το δοκιμάζουμε. Δείτε λεπτομέρειες από μια λιμουζίνα για αληθινούς VIP. Μαζί: Ανάλυση - 45 χρόνια καινοτομίες S-Class
 
TEST: H Ford Mustang GT 5.0 συναντά τον Fastback πρόγονό της από το 1967, χρονιά η οποία μάλλον έρχεται πιο κοντά στο παρόν χάρη στις περίτεχνες ρετρό αναφορές που κρύβει το σύγχρονο κουπέ στο αμάξωμά του.
 
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Οι μυθικές Ferrari 
Γνωρίστε τα μοντέλα της θρυλικής ιταλικής φίρμας τα οποία έχουν πετύχει τις υψηλότερες τιμές πώλησης
 
EXPERIENCE  
Ένα VW up! κόντρα σε μια Bentley; Κι όμως γίνεται!
 
Έκθεση 70 χρόνια Ferrari: Γνωρίστε, μέσα από το φωτορεπορτάζ μας, το «μικρό Μαρανέλο» που έχει στηθεί στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, στο κέντρο της Αθήνας.
 
Κι αυτά είναι μόνο μια μικρή γεύση από τα περιεχόμενα. Τα υπόλοιπα στις σελίδες μας!
 
LIFESTYLE  
Δείτε το Dynamiq GTT – μια θαλαμηγό με τη σχεδιαστική υπογραφή της Porsche.

PEIRAIOS LEASING
test center